0

DR. MÜLLER Ichthyocare šampon proti lupům 200 ml

Šampon s bílým ichthamolem se díky příznivému působení doporučuje používat k péči o pokožku hlavy při nadměrném maštění hlavy spojeném se svěděním a zvýšenou tvorbou lupů. Je vhodný také jako podpůrný prostředek k péči o pokožku hlavy při lupénce.
Více informací

Velikost balení:

200 ml
100 ml
Skladem
181,00 Kč Vč. DPH

(0,91 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

DR. MÜLLER Ichthyocare šampon proti lupům 200 ml

Bílý ichthamol, účinná složka přípravků IchthyoCare Dr. Müller Pharma, je světlá forma sulfonovaného břidlicového oleje. Zatímco k neutralizaci běžného tmavého ichthamolu se používá amoniak a produkt potom obsahuje jeho nezanedbatelné množství, bílý ichthamol je neutralizován organismu bližšími sodnými ionty a neobsahuje žádnou volnou bázi, která by mohla přispívat k dráždění pokožky. Jeho předností je lepší rozpustnost ve vodě, vyšší čistota, a tedy světlejší barva a lepší dermální snášenlivost. Je také aktivnější vůči kvasinkám a plísním, které jsou jedním z původců lupovitosti pokožky hlavy.

Parametry

EAN
8595610404413
8595610404413
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
200 ml
Věk od
Od 4 roku
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Ictasol, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-9 Cocoglycerides, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-10 Olive Glycerides, Urea, Creatine, DMDM Hydantoin, Backhousia Citriodora Leaf Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Lactic Acid, Citral. Obsahuje formaldehyd.

DR. MÜLLER Ichthyocare...

181,00 Kč