0

Calcium pantothenicum krém Generica 30 g

Regenerační krém, podporující hojení drobných poranění, obnovení poškozené pokožky a hojíní drobných poranění . Krém zklidňuje podrážděnou pokožku a je vhodný také pro péči o suchou pokožku.
Více informací
GENERICA
Skladem
72,00 Kč Vč. DPH

(2,40 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Calcium pantothenicum krém Generica 30 g

Krém s pH 5,5 zabraňuje proniknutí bakterií do těla přes pokožku a napomáhá opětovné regeneraci kožní bariéry a napomáhá hydrataci pokožky kdykoliv během dne. Pomáhá s péčí o suchou a podráždenou pokožku, dětský zadeček, prsní bradavky kojících matek, drobné odřeniny a popáleniny. Krém má jemnou texturu, lehce se roztírá a rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastné pokožky. Krém obsahuje tři aktivní složky, které napomáhají regeneraci poškozené pokožky - Calcium pantothenicum – sůl kyseliny pantotenové pro regeneraci pokožky a hojení ran, jizev a popálenin s protizánětlivými účinky, Medilan Ultra – je lékařský lanolin vysoké kvality a čistoty, které hydratuje a navrací funkčnost lipidů v pokožce, Meruňkový olej – je lehký olej, který jemně hydratuje a vyživuje pokožku bez zanechání mastného filmu.
GENERICA

Parametry

EAN
8588003769749
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
od narození
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte přes den každé 4 hodiny, nejméně 3-4x denně.
Calcium pantothenicum (sůl kyseliny pantotenové), Medilan Ultra (lékařský lanolin), Meruňkový olej, Aqua, Cetearyl Alcohol (and) Ceteareth-20, Paraffinum Liquidum, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Lanolin, Calcium Pantothenate, Glycerin, Lactic Acid, Sodium Lactate, Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate (and) Aqua, Parfum.

Calcium pantothenicum krém...

72,00 Kč