0

DULCOLAX 10 mg 6 čípků

Účinné projímadlo, změkčuje stolici, rychle ulevuje od zácpy (účinek již za 10-30 minut). Působí přímo v tlustém střevě, proto neovlivňuje vstřebávání důležitých živin ze stravy. Pro dospělé a děti od 10 let.
Více informací
DULCOLAX
Skladem
104,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Dulcolax® je místně působící projímadlo, které působí v tlustém střevě, zvyšuje střevní peristaltiku (vlnovitý pohyb stěn střeva, který vede k vyprazdňování) a změkčuje stolici.

Dulcolax® se používá ke krátkodobé léčbě zácpy.

Na doporučení lékaře (a pod lékařským dohledem) se přípravek používá přípravě na diagnostická vyšetření, k použití před a po operacích a u stavů, které vyžadují usnadnění vyprazdňování stolice. Přípravek nezmění trávení, ani vstřebávání energetických složek stravy nebo jiných živin v tenkém střevě.

Čípky Dulcolax® jsou určeny pro dospělé, dospívající a děti nad 10 let. Děti ve věku 2 let nebo mladší nesmí přípravek používat. Vhodné také pro kojící. Dulcolax® 10 mg čípky je volně prodejný lék k rektálnímu podání. Obsahuje bisacodylum. Před použitím si přečtěte příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem. 

DULCOLAX

Parametry

SUKL název
DULCOLAX 10MG SUP 6
SUKL kód
0254158
EAN
8595116523540
8595116523540
Cesta podání
Rektální
Léková forma
Čípky
Velikost balení
6 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
10
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Istituto De Angeli S.r.l.
Indikační skupina
Laxantia

Dospělí užívají 1 čípek (10 mg) pro okamžitý účinek, maximálně 1x denně. Maximální doporučená denní dávka by neměla být překročena.

Děti nad 10 let užívají 1 čípek (10 mg) pro okamžitý účinek, maximálně 1x denně. Maximální doporučená denní dávka by neměla být překročena.

Děti ve věku 2 let nebo mladší nesmí přípravek užívat.

Obvykle jsou čípky účinné asi za 10 až 30 minut. Čípek je třeba nejprve vyjmout z blistru a potom zavést do konečníku. Přípravek je určen ke krátkodobému podávání. Bez porady s lékařem nepoužívejte přípravek déle než 7 dnů.

Přípravek Dulcolax® můžete v průběhu těhotenství používat pouze na doporučení lékaře. Přípravek Dulcolax® lze používat během kojení.

Jeden čípek obsahuje bisacodylum 10 mg.

Pomocné látky: Čípkový základ W 45.

DULCOLAX 10 mg 6 čípků

104,00 Kč