0

CEMIO Red 3 90+15 kapslí

Originální švýcarský přípravek nové generace pro podporu zdraví prostaty, posílení potence a vitality. S 2× větším množstvím slivoně africké pro ještě intenzivnější péči o mužské zdraví.
Více informací
CEMIO
Brzy skladem
590,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Receptura přípravku Cemio RED3 byla vyvinuta ve Švýcarsku na základě vědeckých studií, které prokázaly, že prostata úzce souvisí s mužskou potencí a celkovou vitalitou organismu. Základ produktu tvoří trojice unikátních klinicky ověřených látek, jejichž účinnost rozvíjí další bylinné extrakty s tisíciletou tradici v oblasti podpory mužského zdraví. Složky přípravku jsou zpracovány maximálně funkčními technologiemi do finální podoby kapslí.

VÝHODY

  • Obsahuje kombinaci 7 bylin, které podporují funkci prostaty, močových cest a močového měchýře.
  • Podporujíe fyzickou i psychickou kondici, potenci, sexuální funkce a vitalitu.
  • Účinnost ověřena klinickými studiemi.
  • Jednoduché dávkování – 1 kapsle denně.

Doplněk stravy je určen pro všechny dospělé muže, kteří chtějí aktivně podpořit zdraví své prostaty, posílit potenci a vitalitu. Obsahuje unikátní kombinaci klinicky ověřených extraktů slivoně africké a lnu setého pro podporu funkce prostaty, macy peruánské pro podporu mužské potence a sibiřského ženšenu pro podporu vitality a celkové kondice. Navíc je obohacen o další bylinné extrakty (kustovnice čínská, sója fazolová, gumojilm jilmový), které mají tisíciletou tradici v oblasti podpory mužnosti zejména v asijských oblastech.

CEMIO

Parametry

EAN
7640181680511
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
105 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Cemio Switzerland, s.r.o.
Cemio Switzerland, s.r.o.
1 kapsle denně. Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě.
Obal kapsle (želatina), Pygeum africanum – extrakt, Lepidium meyenii – kořen, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), Glycine max (sója) – extrakt, Eleutherococcus senticosus – extrakt, Eucommia ulmoides – extrakt, Lycium chinense – extrakt, Linum usitatissimum – extrakt, barviva (oxid železitý).
Není určeno pro děti do 6 let. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením.

CEMIO Red 3 90+15 kapslí

590,00 Kč