0

LA ROCHE-POSAY Effaclar K (+) Obnovující péče pro mastnou pleť 40 ml

Zanechává pleť vyhlazenější a svěžejší. Pleť je obnovená, vyhlazená, bez opětovné tvorby černých teček.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
498,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Effaclar K (+) Obnovující péče pro mastnou pleť reguluje mastnou a smíšenou pleť, pomáhá zmírnit viditelnost černých teček a také zlepšuje texturu a lesk pleti. Určeno pro aknózní pleť dospělých. První renovovaná antioxidační péče pro mastnou pleť k prevenci tvorbě séba až po dobu 8 h. Působí exfoliačně a hydratuje pro postupnou transformaci povrchu pleti, zanechává pleť vyhlazenější a svěžejší. Pleť je obnovená, vyhlazená, bez opětovné tvorby černých teček. Rychle se vstřebávající, ultrasvěží a nemastná aquagelová textura. Celodenní hydratace a komfort. Nekomedogenní.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337875613491
3337875613491
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte ráno a/nebo večer na celý obličej po vyčistění pleti Effaclar Čisticím gelem. Vyhněte se okolí očí. Výborný podklad pod make-up.
AQUA / WATER, PROPYLENE GLYCOL, OCTYLDODECANOL, DIMETHICONE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, SALICYLIC ACID, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, ZINC PCA, SARCOSINE, SODIUM HYDROXIDE, SILICA, SILICA SILYLATE, PERLITE, CARNOSINE, DISODIUM EDTA, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, XANTHAN GUM, PENTYLENE GLYCOL, ACRYLATES COPOLYMER, CETYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B168722/1).

LA ROCHE-POSAY Effaclar K...

498,00 Kč