0

IMMUNOTROFINA D sirup 180 ml

Tekutý doplněk stravy, který obsahuje originální betaglukan Wellmune a je zdrojem vitamínů B5, B6, B12 včetně vitamínu D, jódu a argininu s karamelovou příchutí.
Více informací
IMMUNOTROFINA
Skladem
337,00 Kč Vč. DPH

(1,87 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

IMMUNOTROFINA D sirup 180 ml

Vitamíny a minerály obsažené v přípravku Immunotrofina D hrají v lidském organizmu důležitou fyziologickou roli. Vitamíny B6, B12 a vitamín D přispívají k normální funkci imunitního systému. Vitamín B5 pomáhá snižovat únavu a vyčerpání. Vitamín D přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku a fosforu a přispívá k funkci svalového systému a kostí. Jód přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a její normální činnosti. Beta-glukany jsou výtažky z kvasinek (Saccharomyces cerevisiae). Arginin je aminokyselina a jako taková pomáhá budovat bílkoviny.
IMMUNOTROFINA

Parametry

EAN
8034125182022
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
180 ml
Určeno pro
Děti
Věk od
Od 1 týdne
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Drugs Minerals and Generics
Užívejte 1x denně 5-10 ml, nejlépe mezi jídly, nebo podle pokynů lékaře. Užívání je vhodné v případě sníženého přísunu živin nebo zvýšené potřeby látek obsažených v tomto přípravku.
Arginin, jodid draselný, Wellmune betaglukan z kvasinek (saccharomyces cerevisiae), vitamin B5, vitamin B6, vitamin B12, vitamin D3, kyselina citronová, vanilkové aroma, konzervační látky: benzoát sodný, sorban draselný, zahušťovadlo: xantanová guma, barvivo: přírodní karamel ze sacharózy.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

IMMUNOTROFINA D sirup 180 ml

337,00 Kč