0

BARNY´S Dětský Hypnox sirup 120 ml

Pro podporu soustředění a snadnější usínání, zdroj vitaminu B6.
Více informací
BARNY´S
Skladem
203,00 Kč Vč. DPH

(1,69 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BARNY´S Dětský Hypnox sirup 120 ml

Dětský HypnoX je vhodný při změně denního režimu (např. po prázdninách), při emočním vypětí, je nenávykový, bez vedlejších účinků. Obsahuje unikátní patentem chráněnou ingredienci Lactium® – hydrolyzát mléčného proteinu. Tato látka získala v roce 2004 bronzovou medaili HIE za „Best Inovation in Health Ingredients“. Přípravek je vhodný pro podporu normální činnosti nervové soustavy, pro podporu dobré psychické činnosti a normální funkce imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání.
BARNY´S

Parametry

EAN
621629902621
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
120 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Děti od 3 let užívají 5 ml denně. Děti od 10 let 2 × 5 ml denně. Je možné užívat před a v průběhu zvýšené psychické zátěže nebo dlouhodobě. Odměrka přiložena.
Voda, sladidlo (sacharosa, fruktosa), Lactium® (hydrolyzát mléčného proteinu, laktosa 0,3 mg/5 ml) 50 mg, zahušťovadlo (xanthanová guma), regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervant (sorban draselný), zvýrazňovač chuti (karamel: sacharosa, stabilizátor – arabská guma, maltodextrin), vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid, 100 % RHP) 1,4 mg. RHP – referenční hodnota příjmu
Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let a pro osoby s alergií na mléčné bílkoviny. Možné užívat při laktózové intoleranci. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Před použitím dobře protřepejte. Po otevření uchovávejte dobře uzavřené dle skladovacích podmínek.

BARNY´S Dětský Hypnox sirup...

203,00 Kč