0

PURESSENTIEL Sprej proti bodavému hmyzu 75 ml

Repelent a zklidňující sprej. Účinný až 7 hodin. 100% přírodní původ. Působí na komáry, klíšťata a jiný bodavý hmyz.
Více informací
Puressentiel
Brzy skladem
324,00 Kč Vč. DPH

(4,32 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

PURESSENTIEL Sprej proti bodavému hmyzu 75 ml

Sprej proti bodnutí s dvojím účinkem: odpuzuje hmyz a zklidňuje bodnutí. Repelent obsahuje silné aktivní složky rostlinného původu z esenciálního oleje eukalyptu citroníkového (Malawi), který účinně odpuzuje komáry v mírných a tropických pásmech a také další bodavý hmyz (klíšťata, písečné mušky).

Produkt nabízí jednu z možných metod ochrany, zejména proti horečce Zika, malárii, horečce dengue, žluté horečce, chikungunya a Lymeově chorobě. Laboratorně testovaná účinnost: až 7 hodin proti komárům tygrovaným (Aedes albopictus), běžným komárům (Culex pipiens) a písečným muškám (Phlebotomus duboscqi); až 6,5 hodiny proti tropickým komárům (Aedes aegypti a Anopheles gambiae); až 5 hodin proti klíšťatům (Ixodes ricinus). Plavání nebo pocení může zkrátit dobu trvání ochrany. Tento přípravek je také ideální na okamžité zklidnění bodnutí, a to díky 5 éterickým olejům (Tea Tree, Citronella Java, Lavandin Grosso, Niaouli a máta peprná).

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.

 

Puressentiel

Parametry

EAN
3401554417950
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
75 ml
Režim výdeje
Biocidní přípravek
Výrobce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie
Před použitím protřepejte. Naneste stříkáním rovnoměrně na tělo (6 střiků). Na obličej: nastříkejte produkt na ruce (1 střik), pak aplikujte na tváře a čelo. V případě potřeby aplikaci opakujte, ale nepřekračujte 3 aplikace za den. Po použití si důkladně umyjte ruce. Po plavání nebo zpocení aplikaci zopakujte. U dětí (> 30 měsíců) nepřekračujte 7 střiků za den (1 střik = 0,18 ml).
Nepoužívejte u dětí mladších 30 měsíců, u těhotných nebo kojících žen. Lze aplikovat i na tkaniny (oblečení, moskytiéry…). Uchovávejte mimo dosah dětí.

PURESSENTIEL Sprej proti...

324,00 Kč