0

ELASTI-Q Vitamins & minerals 90 tablet

Pro zdravý průběh těhotenství. Po porodu a v období kojení. Ke snížení míry únavy a k normální funkci imunitního systému. Obsahuje vitamin B12 a vitamin C.
Více informací
Elasti-Q

Velikost balení:

90 ks
30 ks
Skladem
484,00 Kč Vč. DPH

(5,38 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ELASTI-Q Vitamins & minerals 90 tablet

Výjimečné a unikátní složení doplňku stravy Elasti-Q Vitamins & Minerals přispívá k normální syntéze DNA (zinek), k normálnímu růstu zárodečných tkání během těhotenství (kyselina listová) a zároveň se podílí na procesu dělení a diferenciaci buněk (kyselina listová a zinek). Obsahuje kombinaci látek, které přispívají k normální tvorbě červených krvinek (vitamin B12 a B6) a hemoglobinu (železo a vitamin B6). Pravidelným užíváním dochází ke snížení míry únavy a vyčerpaní, k normální funkci imunitního systému (vitamin C a B12) a k normálnímu vstřebávání železa (vitamin C) a vápníku (vitamin D). Další vitaminy a minerály mají blahodárný účinek na stav zubů (vitamin D), nehtů a vlasů (zinek) a na vzhled kůže (zinek).
Elasti-Q

Parametry

EAN
8594059731067
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1× denně jedna tableta během jídla.
Hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, hydroxid hořečnatý, kyselina askorbová, fumarát železnatý, nikotinamid, D-alfa-tokoferol, D-panthotenát vápenatý, oxid zinečnatý, betakaroten, ribofl avin, pyridoxin hydrochlorid, síran manganatý, oxid měďnatý, thiamin hydrochlorid, kyselina listová, jodid draselný, D-bitoin, selenan sodný, cholekalciferol, kyanokobalamin, plnidlo (celulosa mikrokrystalická), zahušťovadla (hypromelosa, škrob kukuřičný, povidon, želatina), protispékavé látky (mastek, magnesium-stearát), leštidla (kyselina stearová, šelak).
Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí! Balení obsahuje pohlcovač vlhkosti. Nekonzumujte jej a ponechte ho v dóze do spotřeby obsahu.

ELASTI-Q Vitamins &...

484,00 Kč