0

GS Mamavit Prefolin + DHA 30 tablet + 30 kapslí

Výživový doplněk pro ženy plánující těhotenství a těhotné i kojící maminky. Vyvážená kombinace 23 vitaminů a minerálů, kyseliny listové + DHA a EPA.
Více informací
GS

Velikost balení:

3030 ks
3030 ks
Brzy skladem
515,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

DHA (kyselina dokosahexaenová) a EPA (kyselina eikosapentaneová) patří do skupiny omega-3 nenasycených mastných kyselin. Lidské tělo není schopno tyto látky samo vytvářet (nebo jen ve velmi omezené míře), proto je musíme přijímat ve stravě. Jejich hlavním zdrojem jsou zejména mořské ryby. V těhotenství a při kojení navíc potřeba omega-3 nenasycených mastných kyselin stoupá. Příjem DHA z těla matky přispívá k normálnímu vývoji očí a mozku plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem. GS Mamavit Prefolin + DHA obsahuje DHA a EPA v přirozené formě, díky čemuž mají o 50 % vyšší vstřebatelnost než polosyntetické ethylestery. Díky speciální technologii jsou kapsle bez typického rybího zápachu. Složení bylo vyvinuto ve spolupráci s odborníky z Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze-Podolí tak, aby vyhovovalo maminkám i miminkům ve všech důležitých obdobích. Bez barviv a konzervačních látek. Bez cukru.
GS

Parametry

EAN
8594032757398
8594032757398
Cesta podání
Perorální
Velikost balení
3030 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
V období plánování těhotenství: užívejte střídavě 1 tabletu a 1 kapsli obden vždy po jídle nebo během jídla a zapijte dostatečným množstvím tekutiny. V období těhotenství a kojení: užívejte 1× denně 1 tabletu a 1 kapsli vždy po jídle nebo během jídla a zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Nedoporučujeme užívat souběžně další vitaminové doplňky.
Tablety: hydrogenfosforečnan vápenatý, oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, plnidla (celulóza, sodná sůl karboxymethylcelulózy, maltodextrin), fumaran železnatý, DL-alfa-tokoferol acetát, niacin, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), glukonan mědnatý, oxid zinečnatý, D-pantothenan vápenatý, síran manganatý, pyridoxin hydrochlorid, beta-karoten, thiamin hydrochlorid, riboflavin, kyselina listová, jodid draselný, molybdenan sodný, chlorid chromitý, seleničitan sodný, biotin, cholekalciferol, cyanokobalamin. Kapsle: rybí olej (min. 50 % DHA), želatinový obal (želatina, glycerol, čištěná voda, pektin).
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Doporučení: Neužívejte souběžně další vitaminové přípravky.

GS Mamavit Prefolin + DHA...

515,00 Kč