0

Hemagel 5 g

Vhodný na ošetření akutních i chronických ran. Unikátní český patent. Vlhké hojení. Vychytávání volných kyslíkových radikálů. Zamezení přístupu infekce.
Více informací
Hemagel
Skladem
157,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Urychluje hojení ran až o 50 %. Díky své struktuře neprostupuje do organismu, je tedy vhodný pro: všechny věkové kategorie, děti od 0. měsíce věku*, těhotné a kojící ženy*, pacienty s další medikací. Zabraňuje vstupu infekce do rány. Snižuje bolestivost rány po aplikaci. Pohodlně a jednoduše se aplikuje. Vyžaduje malý počet převazů (až jedenkrát za 3 dny). Zajistí bezbolestný převaz. Uspoří finanční náklady na ošetření. *U rizikových skupin, jako jsou děti a těhotné nebo kojící ženy, konzultujte použití HemaGelu s lékařem.
Hemagel

Parametry

EAN
8594177490259
8594177490259
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
5 g
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Vh Pharma
Ránu nejprve očistěte od mechanických nečistot, např. prachu či zbytků předchozích léčebných materiálů. Na celou spodinu rány následně aplikujte malé množství gelu, ten k ní přilne a postupně absorbuje sekrety a další tekutiny z rány. Ošetřenou ránu kryjte sterilním čtvercem nejlépe z netkaného textilu, fixujte obinadlem nebo náplastí. Fixační materiály by měly ošetřené místo přesahovat cca o 1 cm. U pacientů s prokázanou a indikovanou infekcí je nutné dodržet ordinaci antibiotik a dalších léků dle rozhodnutí lékaře. Díky unikátní technologii se gel k ráně nepřilepí a lze ho bezbolestně odstranit pouhým jemným setřením. Nanášení Hemagelu a převaz provádějte dle potřeby po 24-48 hodinách, u infikovaných ran častěji.
Hemagel je hydrofilní methakrylátový gel na bázi síťovaného kopolymeru 2-hydroxyethylmethakrylátu obsahujícího polymerně vázané stericky stíněné aminoskupiny.
V případě výskytu vedlejších nežádoucích účinků (zvýšená bolestivost, zarudnutí apod.) přerušte léčbu a kontaktujte ošetřujícího lékaře. Chraňte před dětmi. Nepoužívejte vnitřně! Nepoužívejte po uplynutí expirační doby uvedené na tubě.

Hemagel 5 g

157,00 Kč