0

Bionect Plus Krém 25 g

Krém k ošetření akutních i chronických kožních ran. Vytváří vlhké prostředí vhodné pro hojení a snižuje riziko infekce.
Více informací
Bionect
Skladem
130,00 Kč Vč. DPH

(5,20 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bionect Plus Krém 25 g

Krém je určený k ošetření kožních lézí, zejména s vysokým rizikem infekce. Používá se ke krytí akutních i chronických ran (popáleniny prvního a druhého stupně, vaskulární a metabolické vředy a otlaky), a poskytuje ráně vlhké prostředí bez mikrobů. Tento zdravotnický prostředek je vhodný na neinfikované rány k prevenci infekce, a po úspěšné léčbě infikovaných ran také k prevenci opětovného výskytu infekce.
Bionect

Parametry

EAN
8033661806935
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
25 g
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Nirial Pharma
Hlavní složka: Sodná sůl kyseliny hyaluronové 0,2%. Další složky: Sulfadiazin stříbrný 1%, polyetylenglykol 400, monostearát, decylester kyseliny olejové, emulgační vosk, glycerol, roztok sorbitolu 70%, čištěná voda.
Není vhodné pro děti a těhotné ženy. Nepoužívejte při zjištěné individuální přecitlivělosti na složky přípravku. Není vhodné pro osoby se selháním jater nebo ledvin nebo s nedostatkem glukózy-6-fosfát dehydrogenázy. Tubu krému Bionect Plus krém by měl používat pouze jeden pacient, aby se snížilo riziko křížové infekce. Vyvarujte se přímého kontaktu tuby s ránou. Nepoužívejte souběžně s dezinfekčními prostředky obsahujícími kvartérní amoniové soli nebo s lokálně aplikovanými proteolytickými enzymy, protože se mohou s přípravkem vzájemně ovlivňovat. Vyvarujte se vystavení ošetřovaných oblastí slunečnímu záření, protože výrobky obsahující sulfadiazin stříbrný mohou na kůži způsobovat nahnědlé skvrny. Jakékoli skvrny však lze snadno odstranit omytím oblasti. Uchovávejte mimo dosah dětí! Zdravotnický prostředek. Čtěte pozorně návod k použití a informace o bezpečném používání.

Bionect Plus Krém 25 g

130,00 Kč