0

Cannaderm Mycosin krém proti plísním 30 g

Mycosin krém proti plísním je zdravotnický prostředek ve formě emulzního krému, který v místě aplikace na povrchu kůže vytváří nepříznivé prostředí pro růst a množení kožních plísní a baktérií.
Více informací
Cannaderm
Skladem
127,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zastavuje růst 99,9 % plísní a bakterií. Bylinné extrakty pomáhají zmírnit příznaky jako pálení, svědění, štípání, nepříjemný zápach a zarudnutí kůže v místě postižení. Konopný olej a intenzivní hydratace pomáhají obnovit přirozenou kožní bariéru a posilují přirozenou odolnost kůže.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059739254
8594059739254
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 g
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Postižené místo umyjte a osušte. Na očištěné místo 2–3krát denně (maximálně 4 aplikace za den na stejné místo) jemně rozetřete tenkou vrstvu emulzního krému a ponechte ho několik minut volně zaschnout. Po odeznění příznaků se doporučuje 2krát denně krém dále aplikovat asi 5–7 dnů. Je určeno k zevní aplikaci na neporaněnou kůži.
Aqua purifi cata, Glycerin, Ethanol, Polyacrylate-13/Polyisobutene/Polysorbate 20, Isopropyl Myristate, Glyceryl Caprylate/ Glyceryl Undecylenate, Sodium Caproyl/ Lauroyl Lactylate/Triethyl Citrate, Boswellia Serrata Extract, Cetyl Alcohol, Menthol, Hippophae Rhamnoides fruit Extract/Helianthus Annuus Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Rosmarinus Offi cinalis Leaf Extract, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Eugenia Caryophyllata Oil, Achillae Millefolium Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil. Aktivní látky: konopný olej, glycerin, ethanol, rozmarýn, boswellie, rakytník, hřebíček, řebříček, tea tree a mentol.
Není vhodné pro děti do 3 let. Nepoužívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Neaplikujte na sliznice, do očí a úst, ani v jejich blízkosti, neaplikujte na poraněnou kůži. Nepřekračujte maximální počet aplikací za den. Případnou kombinaci s lokálně aplikovanými léky vždy předem konzultujte s lékárníkem nebo lékařem. Případné barevné odchylky jsou způsobeny přírodními složkami produktu a nejsou na závadu. Spotřebujte do 3 měsíců od prvního otevření.

Cannaderm Mycosin krém...

127,00 Kč