0

Phyteneo Měsíčkový krém 50g

Bylinný krém pro každodenní péči o namáhanou pokožku rukou a těla.
Více informací
Phyteneo
Brzy skladem
92,00 Kč Vč. DPH

(1,84 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Phyteneo Měsíčkový krém 50g

Bylinný krém pro každodenní péči o namáhanou pokožku rukou a těla. Zejména je vhodný po práci na zahradě, ve stavebnictví, v oborech, kde se pracuje dlouhou dobu v neprodyšných rukavicích, tam, kde přichází pokožka do styku s agresivními čisticími prostředky a při dalších činnostech, při kterých je pokožka vystavována nepříznivému působení mechanických, chemických vlivů, slunečnímu svitu apod.n Benefityn • hydratační, zvláčňující, vyživujícín • regenerační účinkyn • rychle se vstřebáván • vytváří na pokožce ochranný filmn • obsahuje jakostní extrakt měsíčku • neobsahuje syntetická barvivan • využívá přednostně přírodní účinné látkyn • suroviny jsou kontrolovány na obsah residuí a pesticidůn Popisn Krém určený pro každodenní použití obsahuje extrakt z měsíčku zahradního. Ten se již tradičně používá pro hojení ran a podporu normálního stavu pokožky. Mandlový olej a bambucké máslo (tuk z rostliny Butyrospermum Parkii) zvláčňují pleť a mírní projevy suché pokožky.n Složení je obohaceno o soubor rostlinných lipofilních olejů a tuků, které se dobře vstřebávají a zvláčňují pokožku. Rostlinný emulgátor lecithin napomáhá vytvoření ochranného filmu. Přídavek včelího medu, vitamínu E a panthenolu pomáhá pokožku vyživovat a přispívá k udržení hydratace.
Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270056
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
50 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od narození 0+
Režim výdeje
Kosmetika
Krém nanášejte v obvyklém množství na čistou a suchou pokožku a vmasírujte. Doporučujeme používat opakovaně po každém umytí nebo nanášením několikrát během dne, případně před spánkem.
Extrakt měsíčku zahradního, Bambucké máslo, Mandlový olej, Med, Panthenol, acrylamide/ammonium acrylate, copolymer a polyisobutene a polysorbate 20, lecithin, extrakt z grepových jadérek

Phyteneo Měsíčkový krém 50g

92,00 Kč