0

LA ROCHE-POSAY Effaclar Ultra koncentrované sérum 50 ml

Ultra koncentrované sérum proti nedokonalostem pleti a proti stopám po akné.
Více informací
La Roche Posay
Brzy skladem
1 157,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

LA ROCHE-POSAY Effaclar ultra koncentrované sérum proti nedokonalostem pleti a proti stopám po akné. Složení s komplexem tří kyselin a zklidňujícím niacinamidem pro společné působení na celou řadu potíží s pletí. Kyselina salicylová pro uvolnění nahromaděného séba. LHA pro intenzivní vyhlazení povrchu pleti bez diskomfortu. Kyselina glykolová pro zlepšení obnovy buněk. PROKÁZANÁ ÚČINNOST: Přes noc pleť pociťuje větší hebkost, hydrataci a komfort. Pro zmatněný finiš, den po dni. Zmírňuje vznik nedokonalostí pleti až o 45 %*, černé tečky až o 21 %* a stopy po akné až po 49 %*. Pleť vypadá jako obnovená. *Klinická studie, 51 subjektů, 4 týdny používání. VAROVÁNÍ. Vyhněte se okolí očí. V případě zasažení očí důkladně vypláchněte dostatečným množství vody. Tento přípravek může způsobovat větší citlivost pleti na slunce. Přes den používejte společně s přípravkem fotoprotekce (SPF ≥ 15). Jde o aktivní přípravek, v případě diskomfortu oddalte jednotlivé aplikace. Parfemace přípravku souvisí s jeho účinností. Po nanesení rychle mizí.
La Roche Posay

Parametry

EAN
8592807480687
8592807480687
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Před použitím protřepejte. Večer aplikujte na celý obličej. Rychle se vstřebávající textura. Nelepivý finiš. Nekomedogenní. Přes den používejte společně s přípravkem fotoprotekce (alespoň SPF 15). Vyhněte se okolí očí.
AQUA / WATER / EAU, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, GLYCOLIC ACID, NIACINAMIDE, DIMETHYL ISOSORBIDE, PENTYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PPG-26-BUTETH-26, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, CITRIC ACID, PEG-30 GLYCERYL COCOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM-1, MALTODEXTRIN, PHYTIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. N286692/1).

LA ROCHE-POSAY Effaclar...

1 157,00 Kč