0

MonPeri Klasik dětské pleny S 3-6 kg 50 ks

Ekogicky šetrné jednorázové plenky bez parfemace a chlóru. 3D desing napomáhá ke správnému postavení kyčlí a nebrání v pohybu. Prodyšná struktura umožňuje pokožce dýchat. Dvojité gumičky kolem nožiček zabraňují protékání plenek. Jsou hypoalergenní, neutralizují pachy. Mají indikátor vlhkosti.
Více informací
MonPeri
Skladem
264,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pokud hledáte pro své dítě jednorázové pleny, které budou šetrné jak k jeho citlivé pokožce, tak k přírodě, plenky MonPeri Klasik budou jistě skvělou volbou. Plenky ve velikosti S jsou vhodné pro děti od 3 do 6 kg. Jsou neparfémované, hypoalergenní a minimálně z 70% vyrobené z přírodních, biologicky odbouratelných zdrojů. Neobsahují PVC, antioxidanty, ftaláty, latex ani chlor. Silná vrstva superabsorpčního jádra pevně uzavře vlhkost i zápach uvnitř. Díky jemnému elastickému zadnímu pasu a pružnému bočnímu lemu se dokonale přizpůsobí tělíčku vašeho dítěte. 3D tvarující design napomáhá ke správnému vývoji kyčlí. Výtažek z Aloe Vera navíc chrání pokožku před podrážděním a napomáhá regeneraci. V balení najdete 50 prodyšných měkkých plen.
MonPeri

Parametry

EAN
8594169731025
8594169731025
Velikost balení
50 ks
Určeno pro
Děti
Věk od
Od narození.
Režim výdeje
Hygiena
Buničina – biologicky rozložitelná; netkaná textilie – rozložitelná, lze recyklovat, LDPE tvoří uvnitř plenky tenkou nepropustnou vrstvu - recyklovatelný, rozložitelný, netoxický a bez zápachu; SAP gel jsou drobné krystalky schopné absorbovat až 300-násobek své váhy, pohltí zápach a působí antibakteriálně - netoxický, recyklovatelný, nerozkládá se, díky svým netoxickým vlastnostem není zátěží pro životní prostředí; elasten (Creora); Aloe vera.

MonPeri Klasik dětské pleny...

264,00 Kč