0

Corega BIO tabs Antibakteriální tablety 30ks

Čistící tablety na snímatelné, částečné i celkové zubní náhrady s aktivním kyslíkem zaručujícím vysokou účinost. Ničí škodlivé bakterie, plísně a odstraňují skvrny a zbytky jídla.
Více informací
COREGA
Skladem
124,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

COREGA BIO antibakteriální tablety zaručí perfektní vyčištění částečných i celkových zubních náhrad a přitom jsou šetrné k samotným zubním náhradám. Pomocí hydrodynamického účinku odstraní nečistoty i z úzkých spár. Ničí bakterie a plísně a tím zabraňují zánětu v ústech. Odstraňují skvrny a zabarvení, vyčistí zubní náhradu během 3-5 minut.
COREGA

Parametry

EAN
8590335008489
8590335008489
Léková forma
Tablety šumivé
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Seniory
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
  • Vložte tabletu do takového množství teplé (nikoliv horké) vody, které bude stačit na ponoření celkové nebo částečné zubní náhrady.
  • Náhradu nechte ponořenou ve vzniklém roztoku 3-5 minut, poté ji dočistěte měkkým zubním kartáčkem.
  • Náhradu dobře opláchněte pod tekoucí vodou. Zbytek roztoku ihned po použití vylijte.

 

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, CI 42090, CI 73015.

Používejte pouze na čištění zubních náhrad mimo ústní dutinu. Čisticí roztok se nesmí používat jako ústní voda a není určen k pití. Tablety nepolykat. Ukládat mimo dosah dětí. Skladovat na chladném a suchém místě.

Corega BIO tabs...

124,00 Kč