0

Corega Bez příchuti extra silný fixační krém 40g

Krém k pevnému a dokonalému uchycení zubní náhrady. Je maximálně spolehlivý, zvyšuje pohodlí, zabraňuje usazování jídla pod náhradou, zesiluje sílu skusu. Pocit jistoty až 12 hodin. BEZ PŘÍCHUTĚ.
Více informací
COREGA
Skladem
110,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

COREGA fixační krém Originál extra silný, dokáže dokonale, spolehlivě a stabilně upevnit zubní protézu. Nabízí tak maximální komfort a pocit jistoty, a to až po dobu 12 hodin. Složení bez příchutě a bez zinku.
COREGA

Parametry

EAN
8590335005129
8590335005129
Cesta podání
Na zuby
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 g
Určeno pro
Seniory
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek

Pro bezpečné upevnění náhrady nanášejte krém 1x denně. Pokud je třeba aplikovat krém vícekrát denně, poraďte se se svým zubním lékařem. Napoprvé začněte s menším množstvím krému. Při aplikaci velkého množství může dojít k jeho vytlačení po stranách zubní náhrady. Naneste krém na čistou suchou zubní náhradu v krátkých proužcích. Vypláchněte si ústa a přitiskněte náhradu na správné místo, chvíli ji pevně přidržte, a pak na pár sekund skousněte pro bezpečné upevnění. Při vyjmutí náhrady si vypláchněte ústa teplou vodou a poté pomalu vyjměte zubní náhradu. Zbytky krému odstraňte ze zubní náhrady a z úst pomocí teplé vody a měkkého zubního kartáčku.

Corega Extra silný bez příchuti duopack 2x40 g6

 

Calcium/sodium PVM/MA copolymer, petrolatum, cellulose gum, paraffinum liquidum.

Corega Bez příchuti extra...

110,00 Kč