0

Corega Power Max fixační krém 40 g

Pomáhá bránit pronikání jídla pod zubní náhradu a utěsnit zubní náhradu. Poskytuje pevnou fixaci po dobu až 12 hodin. Bez příchuti.
Více informací
Corega
Skladem
142,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Speciální tryska produktu Corega Power Max je navržena pro přesnější aplikaci fixačního krému kolem okraje zubní náhrady a pomáhá tak zajistit dokonalejší utěsnění. Fixační krémy Corega v rámci klinických studií prokázaly, že zákazníkům nabízejí celodenní držení a pomáhají chránit před ulpíváním částic potravin. K fyzickému zachycení zubní náhrady dojde ve chvíli, kdy fixační krém nabobtná v přítomnosti vlhkosti (slin) a dojde k vytlačení vzduchu z prostoru mezi zubní náhradou a povrchem tkání. Prázdná místa mezi zubní náhradou a dásněmi se omezí a pacient tak může lépe tvrdě kousat a jíst různorodé zdravé potraviny.
Corega

Parametry

EAN
5054563036100
5054563036100
Cesta podání
Na zuby
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 g
Určeno pro
Pro dospělé a seniory
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
GSK
Vaši zubní náhradu umyjte a osušte. Fixační krém Corega naneste dle pokynů na balení v krátkých páscích ne příliš blízko hran zubní náhrady. Před vložením zubní náhrady si vypláchněte ústa. Zubní náhradu zatlačte na místo, pevně podržte a na několik sekund zajistěte skousnutím. Při prvním použití naneste velmi malé množství fixačního krému. Nalezení správného množství pro Vaši zubní náhradu může vyžadovat i několik pokusů. Před jídlem nebo pitím několik minut vyčkejte. Vždy dodržujte pokyny uvedené na obalu a příbalové informaci.
Calcium/Sodium PVM/MA Co-Polymer, Petrolatum, Cellulose Gum, Paraffinum Liquidum.
Vždy dodržujte pokyny. Aplikujte jednou denně. Pokud bude třeba aplikovat přípravek více než jednou denně, poraďte se se svým zubním lékařem. Zdravotnický prostředek. Před použitím si pečlivě přečtěte návod k použití.

Corega Power Max fixační...

142,00 Kč