0

Opti-free Express No rub lasting comfort roztok na kontaktní čočky 355 ml

Univerzální roztok pro měkké kontaktní čočky. Je určený pro jejich dezinfekci, zvlhčení či odstranění usazenin různého typu. Používá se i k oplachování a uchovávání kontaktních čoček.
Více informací
Opti free
Skladem
385,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Opti-free Express No rub lasting comfort roztok udržuje kontaktní čočky svěží po celý den tím, že zabezpečuje vlhkost čočky a chrání ji před tvorbou bílkovinných depozit. Kombinace citrátu, Tetronic® 1304* a AMP-95* udržuje čočky čisté, za správných podmínek také v pouzdře na čočky.
Opti free

Parametry

EAN
300656144128
Léková forma
Roztok
Velikost balení
355 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Důkladně opláchněte obě strany čočky roztokem. Vložte je do naplněného pouzdra s čerstvým roztokem. Čočky nechte v pouzdru přes noc, nejméně 6 hodin.
Chlorid sodný, sorbitol, dvojsodnou sul EDTA, kyselinu boritou, aminomethylpropanol, citrát sodný a TETRONIC® 1304† jako cisticí látky a POLYQUAD™ (polyquaternium-1) 0,001 % a ALDOX™ (myristamidopropyldimethylamin) 0,0005 % jako konzervacní látky.
Řiďte se pokyny svého očního specialisty a všemi návody ke správnému používání a ošetřování kontaktních čoček i výrobků určených k péči o ně včetně pouzdra. Roztok v pouzdru na čočky nepoužívejte opakovaně ani nedolévejte, mohlo by dojít k omezení účinné dezinfekce čočky. Pociťujete-li neustávající oční diskomfort, nadměrné slzení, změny vidění nebo pozorujete-li zarudnutí oka, ihned čočky vyjměte a poraďte se s očním specialistou.

Opti-free Express No rub...

385,00 Kč