0

PHARMASUISSE Kognivel 20 tablet

Doplněk stravy obsahující vysoce koncentrovanou formu fosfatidylserinu, citikolin a vitamin B6, který podporuje normální psychickou činnost organismu.
Více informací
PHARMASUISSE
Skladem
288,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Obsahuje vysoce koncentrovanou formu fosfatidylserinu (MemreePSTM-50P), citikolin a vitamin B6 pro normální psychickou činnost.

MemreePSTM-50P je patentovaná látka získaná ze sóji. Je bohatá na velmi kvalitní přírodní fosfatidylserin, což je specifický druh fosfolipidu. Ve vysoké koncentraci se nachází v mozkových buňkách, kde je klíčovým stavebním prvkem neuronových membrán.

Hlavním potravinovým zdrojem fosfatidylserinu jsou mléčné výrobky a vnitřnosti zvířat.

S přibývajícím věkem se množství fosfatidylserinu v buňkách snižuje. Orální podávání fosfatidylserinu může přispět k obnovení hladiny fosfatidylserinu v mozkových buňkách.

Citikolin je látka, nacházející se v mozkové tkáni. V organismu je syntetizována v malém množství, proto musí být přijímána potravou, kde se však nachází omezeně. Nejbohatším potravinovým zdrojem citikolinu jsou játra a mozek.

Vitamin B6 přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti organismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

PHARMASUISSE

Parametry

EAN
8594158170071
8594158170071
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pharmasuisse laboratories

Užívejte 1 tabletu denně.

MemreePSTM-50P – sójové fosfolipidy 150 mg (z toho: fosfatidylserin 75 mg), Cognizin® - citikolin 125 mg, vitamin B6 1,4 mg v jedné tabletě.

Stabilizátory: mikrokrystalická celulóza, hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát; MemreePS™-50P – fosfatidylserin ze sójových fosfolipidů; Cognizin® - citikolin; protispékavé látky: mono a diglyceridy mastných kyselin, oxid křemičitý, stearan hořečnatý (rostlinný); potahové látky: hydroxypropylmethylcelulóza a celulóza (emulsifikátory), kyselina stearová (protispékavá látka); pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6).

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte na suchém chladném místě mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

PHARMASUISSE Kognivel 20...

288,00 Kč