0

MOVIT ENERGY Dr. Booster dárkový box 60+60 tablet

Jedinečný český doplněk stravy s originální recepturou. Pro podporu energie a vitality s dlouhotrvajícím účinkem, podporu mozkové činnosti, myšlení a soustředění. Originální složení zahrnuje přírodní stimulanty a osvědčené rostlinné extrakty.
Více informací
MOVIT ENERGY
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
584,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Jedinečný český doplněk stravy s originální recepturou se zaměřuje hlavně na povzbuzení mozkové činnosti, podporu myšlení a 100% soustředění. Dr. Booster vyváženě kombinuje přírodní stimulanty, rostlinné extrakty, vitamíny, vybrané stopové prvky a další zdraví prospěšné látky v jedné tabletě.

BENEFITY

  • dlouhodobý účinek
  • komplexní vylepšení výkonu mozku i paměti
  • zlepšení reakcí a soustředění
  • rychlejší a jednodušší rozhodování
  • kvalitní ingredience, skvělá chuť a jednoduchá aplikace

Originální receptura Dr. Booster zahrnuje nejen účinné přírodní stimulanty, ale také osvědčené rostlinné extrakty a další ingredience. Kofein je jedním z nejznámějších přírodních stimulantů, který nabudí organismus a podpoří bdělost. Taurin stimuluje činnost centrálního nervového systému. Tím, že podporuje činnost nervové soustavy rychleji přenáší sacharidy do svalů a pomáhá tak zvyšovat koncentraci, koordinaci pohybů a celkový fyzický výkon. Důležitou součástí unikátní formule Dr. Booster jsou dále extrakty ze zeleného čaje a léčivých bylin (Eleuterococcus, Schizandra čínská, Gotu kola, Ginkgo biloba, Bacopa, Rhodiola) nebo brusnic borůvek, které mají antioxidační účinek. Nechybí ani nejdůležitější vitamíny (B1, B2, B6, B12, C, D3) a další prospěšné látky a stopové prvky (zinek, hořčík, niacin).

MOVIT ENERGY

Parametry

EAN
8594202101587
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Movit Energy s.r.o.
Dospělí 1-4 tablety denně po jídle, zapít dostatečným množstvím tekutiny.
Plnidlo - Merisorb SD 200, taurin, přídatná látka - kyselina citronová monohydrát, kofein, aroma malina, eleutherococcus senticosus (sibiřský ženšen), oxid hořečnatý, kyselina askorbová 97% (Vitamin C), protispékavá látka - stearan hořečnatý rostlinného původu, ginkgo biloba extrakt 24/6, borůvka extrakt, centella asiatica (gotu kola), zelený čaj extrakt 50%, zázvor extrakt 5%, leštící látka - mastek, nikotinamid (Vitamin B3), sladidlo - sukralóza, citrát zinečnatý dihydrát, kyanokobalmin (Vitamin B12), cholekalciferol (Vitamin D3), pyridoxin hydrochlorid (Vitamin B6), riboflavin (Vitamin B2), thiamin (Vitamin B1).
Obsahuje kofein. Ukládejte mimo dosah dětí. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Při užívání více tablet denně dodržujte odstup alespoň 2 hodiny mezi užitím jednotlivých tablet. Výrobek není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

MOVIT ENERGY Dr. Booster...

584,00 Kč