0

MÖLLER´S Omega 3 rybí olej 250 ml

Doplněk stravy Möller´s Omega 3 je rybí olej z norské přírody. Získává se z jater tresek z chladných vod ostrovů Lofoty. 1 lžička Möller´s vám dodá 1,2 g omega 3 mastných kyselin z ryb a vitaminy A, D a E.
Více informací
MÖLLER´S
Skladem
293,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplněk stravy Möller´s Omega 3 je rybí olej z norské přírody. Získává se z jater tresek z chladných vod ostrovů Lofoty. 1 lžička Möller's vám dodá 1,2 g omega 3 mastných kyselin z ryb, 15 µg vitaminu D a vitaminy A a E. Srdce: EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce. Kosti a zuby: vitamin D přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů. Imunita: vitaminy A a D přispívají k normální funkci imunitního systému. Mozek: DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku. Zrak: DHA a vitamin A přispívají k udržení normálního stavu zraku. Ochrana buněk: vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg * DHA/**EPA a DHA denně.
MÖLLER´S

Parametry

EAN
7070866021412
7070866021412
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Olej
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Dospělí a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orkla Health
Dospělí a děti od 3 let: 5 ml denně. Ideálně během jídla (pro rychlejší vstřebatelnost účinných látek).
Rybí olej z jater tresky, DL-alfa-tokoferyl-acetát (vitamin E), antioxidant (extrakt s vysokým obsahem tokoferolů). Baleno v ochranné atmosféře.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Vyrobeno v Norsku.

MÖLLER´S Omega 3 rybí olej...

293,00 Kč