0

MÖLLER´S Omega 3 double rybí olej 112 kapslí

Doplněk stravy Möller`s Double je kombinací přírodní omega 3 z tučných ryb a vitaminů A, D a E. Je dobrou alternativou pro ty, kteří dávají přednost kapslím před tekutou formou rybího oleje.
Více informací
MÖLLER´S
Skladem
332,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Certifikace DNV GL: Produkt obsahuje vysokou koncentraci omega 3 mastných kyselin EPA (kyselina eikosapentaneová) a DHA (kyselina dokosahexaenová), které mají zdokumentovaný příznivý účinek na zdraví. Produkt má nízké oxidační hodnoty (to znamená, že není žluklý). Celý proces výroby je každý rok kontrolován a schvalován přísným ročním auditem ze strany renomované certifikační společnosti DNV GL.
MÖLLER´S

Parametry

EAN
7070866021276
7070866021276
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
112 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orkla Health
2 kapsle denně, zapít vodou. Ideálně během jídla (pro rychlejší vstřebatelnost účinných látek).
Koncentrovaný rybí olej, jedlá želatina (hovězího původu), zvlhčující látka (glycerol), DL-alfa-tokoferyl-acetát (vitamin E), antioxidant (extrakt s vysokým obsahem tokoferolů), aroma, retinyl-palmitát (vitamin A), cholekalciferol (vitamin D).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl.

MÖLLER´S Omega 3 double...

332,00 Kč