1

FAVEA Probiolact 30 tobolek

ProbioLact obsahuje vyvážený komplex 5-ti různých kmenů živých probiotických bakterií v počtu až 10 miliard v denní dávce. ProbioLact obsahuje patentovaná biofilmová probiotika vyvinuta v českých laboratořích.
Více informací
FAVEA

Velikost balení:

30 ks
360 ks
Skladem
262,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVÁ GENERACE PROBIOTIK V KOMBINACI S PREBIOTIKY! JEDINÝ PRODUKT S BIOFILMEM NA TRHU.n n Doplněk stravy ProbioLact obsahuje vyvážený komplex 5 různých kmenů živých mikroorganismů v počtu až 10 miliard v denní dávce. Bakterie Lactobacillus acidophilus biofilm jsou zpracovány unikátní technologií do formy tzv. biofilmu. Biofilm je přirozená souvislá vrstva bakterií, která vytváří ochrannou a stimulační bariéru. Tato probiotika jsou produkována tak, aby se již v průběhu výroby chovala obdobným způsobem jako by byla na střevní sliznici. ProbioLact dále obsahuje inulin (prebiotikum) pro podporu růstu laktobacilů a bifidobakterií. Speciální enterosolventní tobolka přípravku ProbioLact chrání její obsah v žaludku před nízkým pH a pomáhá tak prodlužovat stabilitu a vitalitu živých kultur. ProbioLact díky vitamínu C přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a k normální funkci imunitního systému. ProbioLact je vhodný při užívání antibiotik a při cestování. Neobsahuje laktózu.
FAVEA

Parametry

EAN
8595067150000
8595067150000
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Favea
1 tobolku 1-2x denně před jídlem, zapít dostatečným množstvím tekutiny.
Aktivní látky v 1 tobolce: Inulin - 115 mg, probiotické kultury (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus sporogenes, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus biofilm) - 5x109 CFU*, vitamín C - 50 mg (63 % DRHP**).n n Složení: plnidlo (mikrokrystalická celulóza), inulin, plnidlo (hydroxypropylmethylcelulóza), L-askorbát sodný, probiotické kultury (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus sporogenes, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus biofilm), látka protispékavá (hořečnaté soli mastných kyselin), želírující látka (guma gellan), barvivo (oxid titaničitý).
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

FAVEA Probiolact 30 tobolek

262,00 Kč