0

WALMARK Sinulan forte duo 30 tablet

Sinulan Duo Forte je doplněk stravy obsahující RespiraPRO komplex a směs rostlinných výtažků. Složení produktu má dvojí účinek. Podporuje funkci horních a dolních cest dýchacích a imunitního systému.
Více informací
WALMARK
Skladem
183,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Sinulan DUO forte tablety podporují imunitní systém a normální funkci horních a dolních cest dýchacích. Výtažek z květů černého bezu podporuje funkci horních a dolních dýchacích cest (doporučuje se na podporu dýchacích cest, např. při kašli). Výtažek z květů černého bezu a květů divizny velkokvěté podporuje fyziologické funkce imunitního systému. Výtažky z květu divizny velkokvěté a verbenypodporují fyziologickou funkci dýchacích orgánů. Výtažky z květu divizny velkokvěté a verbeny napomáhají zklidnit ústa, hrdlo, hltan a hlasivky v případě dočasného chrapotu. Výtažek z kořene hořce žlutého působí na povzbuzení a osvěžení těla. Výtažky z květu černého bezu a verbeny mají antioxidační účinek.
WALMARK

Parametry

EAN
8596024012201
8596024012201
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
6 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
Dávkování: 1–2 tablety denně, nejlépe během jídla, zapít tekutinou.Dávkování: 1–2 tablety denně, nejlépe během jídla, zapít tekutinou.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Sinulan forte duo...

183,00 Kč