0

LA ROCHE-POSAY Anthelios Opalovací mléko pro kojence a děti SPF 50+ 50 ml

Chrání pokožku kojenců a malých dětí před škodlivými vlivy slunečního záření.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
477,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Anthelios Dermo-Pediatrics Bébé Opalovací mléko pro kojence a děti SPF 50+ poskytuje velmi vysokou ochranu před sluncem. Je určeno pro jemnou dětskou pokožku obličeje i těla. Jde o první přípravek ochrany před UV zářením v řadě Anthelios, který byl navržen speciálně pro děti od 6 měsíců. Je určen pro nepřímou sluneční expozici. Formule byla vyvinuta pro maximální bezpečnost s optimální koncentrací ingrediencí pečlivě vybraných pro citlivou dětskou pokožku. Obsahuje patentovaný širokospektrální fotostabilní filtrační systém Mexoplex®, který chrání před krátkovlnným a dlouhovlnným UVA a UVB zářením. Přírodní máslo z karité hydratuje, zklidňuje pokožku a posiluje ochrannou kožní bariéru. Obohaceno o Termální vodu z La Roche-Posay se zklidňujícími, antioxidačními a prebiotickými účinky. Mléko je nekomedogenní, vysoce voděodolné, odolné vůči písku i potu. Má hebkou a příjemně sametovou texturu. Během aplikace na pokožce zanechává jemný film pro lepší kontrolu nanesení přípravku. Je hypoalergenní, testováno pod dermatologickou kontrolou. Vhodné i pro pokožku se sklonem k atopii. Bez parfému.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337872419904
3337872419904
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mléko
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení nebo osušení ručníkem. Vyhněte se oblasti kolem očí. Pouze k vnějšímu použití.
AQUA / WATER, GLYCERIN, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ALCOHOL DENAT., TITANIUM DIOXIDE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIMETHICONE, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, PROPYLENE GLYCOL, SYNTHETIC WAX, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ALUMINUM HYDROXIDE, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PEG-8 LAURATE, STEARIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE (F.I.L. C168811/1).
Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Pro dobrou ochranu dětí používejte pokrývku hlavy, tričko a brýle. Před aplikací nejdříve naneste do dlaní. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi. Uchovávejte mimo dosah dětí. Upozornění: Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany.

LA ROCHE-POSAY Anthelios...

477,00 Kč