0

LADIVAL Pro děti OF 30 sprej proti slunci 200 ml

Řada Ladival Pro děti je speciálně vyvinuta na ochranu jemné dětské pokožky. Spolehlivě chrání dětskou pokožku před spálením a následným poškozením okamžitě po nanesení. Přípravky z této řady jsou obzvláště dobře tolerovány pokožkou a vhodné i pro děti s atopickým ekzémem. Obohaceno o vitamin E.
Více informací
Ladival
Brzy skladem
401,00 Kč Vč. DPH

(2,00 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

LADIVAL Pro děti OF 30 sprej proti slunci 200 ml

Dermatologicky testováno, voděodolné. Neobsahuje PEG emulgátory, parfémy, barviva ani konzervanty (sprej navíc neobsahuje nanočástice).
Ladival

Parametry

EAN
4011548009833
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Stada
Nastříkejte přípravek v dostatečném množství na pokožku a dobře rozetřete. Opakujte pravidelně, aby byla zachována dostatečná ochrana (zejména po koupání).
AQUA, ALCOHOL DENAT., C12-15 ALKYL BENZOATE, BUTYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTOCRYLENE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, TITANIUM DIOXIDE (NANO), DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, VITIS VINIFERA SEED EXTRACT, LECITHIN, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, UBIQUINONE, DIISOPROPYL ADIPATE, GLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SULFATED CASTOR OIL, TRIETHANOLAMINE, ALUMINUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, DISODIUM EDTA.

LADIVAL Pro děti OF 30...

401,00 Kč