0

Phyteneo NeoRhin Baby 30ml

Nosní sprej s panthenolem, hořčíkem a manganem vhodný pro děti od 3 měs. pro zvlhčování suché nosní sliznice,k léčbě rýmy a ucpaného nosu bez rizika vzniku závislosti a ke snižování rizika komplikací rýmy (zánět vedlejších nosních dutin, středního ucha).
Více informací
Phyteneo
Skladem
135,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NeoRhin Baby se používá ke zvlhčování suché nosní sliznice a čištění nosu, čímž se snižuje riziko infekcí, k léčbě rýmy a ucpaného nosu bez rizika vzniku závislosti a poškození nosní sliznice, ke snižování rizika komplikací rýmy (zánět vedlejších nosních dutin, zánět středního ucha). Výrobek obsahuje jako hlavní účinnou látku hypertonický roztok soli z Mrtvého moře, který zvlhčuje nosní sliznici, mechanickým způsobem čistí její povrch a na principu osmózy napomáhá k jejímu oplasknutí, čímž dojde ke zprůchodnění nosu. Panthenol blahodárně působí na podrážděnou nosní sliznici.
Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270582
8594071270582
Cesta podání
Nosní
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Děti od 3 měsíců
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Dávkování se opakuje dle potřeby (do zmírnění symptomů) několikrát denně. Počet denních dávek není omezený. Jednotlivá aplikace se provede jedním až třemi vstřiky mechanického rozprašovače. Nosní sprej může být používán dlouhodobě (více než 30 dnů). Před použitím lahvičku protřepejte a sejměte krytku rozprašovače (před prvním použitím rozprašovač několikrát stlačte, aby došlo k nasátí roztoku do aplikátoru). Aplikaci dětem až do věku 6 let provádí dospělí. Děti ve věku 3–6 měsíců se položí na záda s hlavou směřující dopředu a aplikace se provádí jedním vstřikem do každé nosní dírky. Při používání nosního spreje ve vodorovné poloze je nutné mezi každou dávkou aplikátor otočit do svislé polohy, nasměrovat do volného prostoru a stlačit, aby došlo k nasátí roztoku do rozprašovače.
Hypertonický roztok mořské soli 11 mg, Dexpanthenol 10 mg, hydroxypropylmethylcelulóza, edetan disodný, aqua purificata

Phyteneo NeoRhin Baby 30ml

135,00 Kč