1

TRAVEL GUM 20 mg 10 žvýkacích gum

Léčivý přípravek Travel-Gum 20 mg žvýkačky ulevují od nevolnosti a zvracení na cestách autem či jinými dopravními prostředky. Vhodné pro dospělé a dospívající od 15 let.
Více informací
TRAVEL GUM
Skladem
106,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Žvýkačky Travel-Gum 20 mg se užívají k léčbě cestovní nevolnosti a zvracení (tzv. kinetóza - nevolnost a zvracení při cestování silničními dopravními prostředky, vlakem, letadlem nebo lodí). Žvýkáním se účinná látka vstřebává z úst rovnou do krve, účinkuje proto i tehdy, když k nevolnosti či zvracení už došlo. Účinek nastupuje za 15–30 minut. Užívání je velmi jednoduché, nemusí se zapíjet ani polykat. Přípravek je určen pro dospělé a mladistvé od 15 let.
TRAVEL GUM

Parametry

SUKL název
TRAVEL GUM 20MG GUM MND 10
SUKL kód
0230750
EAN
4019338608228
4019338608228
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Žvýkačky
Velikost balení
10 ks
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 15 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Hermes Pharma
Indikační skupina
Antiemetica, antivertiginosa
V případě potřeby se žvýká jedna léčivá žvýkací guma po dobu asi 10 minut, potom se vyplivne. Osoby, u kterých je známo, že trpívají kinetózou, mají 15-30 minut před začátkem cesty žvýkat přibližně 10 minut jednu léčivou žvýkací gumu Travel Gum. Pokud se přesto později vyskytnou obtíže, je třeba při prvních příznacích použít ještě jednu léčivou žvýkací gumu, eventuelně další může být podána až po 6 hodinách. Osoby, u kterých nebyl sklon ke kinetóze znám, mají Travel Gum vyžvýkat co nejdříve po výskytu prvních obtíží (nevolnosti, zvracení). Dospělí a dospívající od 15 let mohou použít maximálně 6-7 léčivých žvýkacích gum denně.
Léčivou látkou je dimenhydrinatum 20 mg v 1 perorální gumě.Pomocnými látkami jsou: Dihydrogenfosforečnan draselný, upravený montánní vosk, povidon 25, dihydrát sodné soli sacharinu, aspartam, methakrylátový kopolymer typ E, methakrylátový kopolymer typ B, methakrylátový kopolymer typ S, roztok methakrylátového kopolymeru S 12,5 %, oxid titaničitý, tekutá glukosa, koloidní bezvodý oxid křemičitý, levomenthol, bílý vosk, makrogol 6000, magnesium-stearát, oxid hořečnatý, aroma máty peprné, dextrin, čípkový základ E 85, uhličitan vápenatý, glukosa, mastek, sorbitol, sacharóza, žvýkačková masa.
Přípravek může nepříznivě ovlivnit činnost vyžadující zvýšenou pozornost, koordinaci pohybů a rychlé rozhodování (např. řízení motorových vozidel, obsluha strojů, práce ve výškách apod.). Řidiči by neměli tento přípravek užívat. Přípravek obsahuje sorbitol, glukózu a sacharózu, nutno vzít v úvahu při nesnášenlivosti některých cukrů. Dále obsahuje aspartam, který je zdrojem fenylalaninu. Léčivý přípravek, čtěte pozorně příbalový leták.

TRAVEL GUM 20 mg 10...

106,00 Kč