0

COMPEED Náplast na mozoly střední 6 ks

Náplas je vhodná na mozoly střední velikosti obvykle na bříškách chodidel. Voděodolná. Diskrétní (tělová barva).
Více informací
COMPEED
Skladem
141,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Mozoly tvoří vrstva odumřelých a zvrdlých kožních buněk. Vznikají opakovaným tlakem na jedno místo, což podněcuje zrychlenou tvorbu kožních buněk. Obecně řečeno jsou kuří oka a mozoly podobným ztvrdnutním kůže v důsledku tlaku či tření. Hlavním rozdílem je, že kuří oka jsou hlubším, více ohraničeným ztvrdnutím kůže a mozoly pokrývají spíše širší oblast povrchu kůže a nejsou tak hluboké jako kuří oka. Obvykle se mozoly objevují na bříškách chodidel a pat a mají žlutohnědé zabarvení. Jsou způsobeny vysokými podpatky, dlouhým stáním či obezitou. Ve své podstatě jsou mozoly neškodné, avšak mohou být velmi bolestivé a vést k dalším komplikacím.

COMPEED náplasti na mozoly poskytují okamžitou úlevu od bolesti a tlaku a zároveň chrání před vodou, špínou a bakteriemi. Hydrokoloidní technologie pokožku hydratuje a hloubkově mozol zvlhčuje, čímž kůži zajišťuje nejlepší podmínky k hojení.

COMPEED

Parametry

EAN
3574660261189
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Náplast
Velikost balení
6 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Laboratoire Hra Pharma, Paris
Laboratoire Hra Pharma, Paris

Náplast na mozoly by měla být měněna každých 48 hodin. Po odstranění náplasti je postačující koupel nohou a jemné tření ručníkem, které odstraní odumřelé kožní buňky. Nová náplast by měla být aplikována a postup opakován, dokud není mozol zcela odstraněn.

Diabetici: Ve většině případů je náplast dobře snášena. Přesto diabetikům doporučujeme, aby se před použitím poradili se svým lékařem.

COMPEED Náplast na mozoly...

141,00 Kč