0

LACTACYD Pharma Prebiotic 250 ml

Mimořádně jemný přípravek pro intimní hygienu žen. Obsahuje prebiotika pro obnovu, ochranu a udržování zdravé intimní mikroflóry.
Více informací
Lactacyd
Skladem
170,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Obohacen o přirozenou kyselinu L-mléčnou. Obnovuje a uchovává rovnováhu intimních partií. Šetrný k vaginálnímu mikrobiomu. Vyvinut speciálně pro ženy náchylné k vaginálním infekcím. Klinicky ověřená účinnost a šetrnost. Pro každodenní použití. Dermatologicky a gynekologicky testováno. Jednoduché dávkování pumpičkou. Parfémovaný.
Lactacyd

Parametry

EAN
8594060896762
8594060896762
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Emulze
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Pro ženy
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Omega Farma
Pouze k zevnímu použití. Aplikujte na vlhkou pokožku. Čistící gel jemně vmasírujte do pokožky v intimní oblasti a opláchněte. V případě podráždění přestaňte používat.
Aqua, Magnesium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Inulin , PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Laureth Sulfate, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Cocamide MEA, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Glyceryl Laurate, Laureth-10, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Glycerin, Formic Acid, Parfum.

LACTACYD Pharma Prebiotic...

170,00 Kč