0

ADVANCE Multi40 muži 90 kapslí

Unikátní kombinace 40 aktivních látek - rostlinných extraktů, vitamínů, minerálů a stopových prvků pro maximální synergický efekt. Díky obsahu 40 látek se jedná nejkomplexnější multivitamin na trhu v ČR.
Více informací
ADVANCE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
387,00 Kč Vč. DPH

(4,30 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE Multi40 muži 90 kapslí

Pygeum africanum podporuje udržení zdravé prostaty. Maca a ženšen podporují vytrvalost a fyzický výkon. Zinek podporuje udržení zdravé hladiny testosteronu. Guarana podporuje fyzickou i psychickou vitalitu a energii. Zelený čaj, česnek, vitamin B1 přispívají k normální činnosti srdce. Vitamíny B6, C, kyselina listová a zinek podporují správnou funkci imunitního systému. Vitamín E a C jsou silné antioxidanty, které pomáhají chránit buňky před oxidativním stresem. Česnek a zelený čaj podporují udržení normální hladiny cholesterolu. Ginkgo podporuje kognitivní funkce včetně paměti. Extrakt z borůvek podporuje zdraví očí a udržení dobrého zraku. Vitamín C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a kloubních chrupavek.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015707389
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
90 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Doporučené dávkování: užívejte 1 kapsli denně. Dostatečně zapijte. Určeno k dlouhodobému užívání.
Oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, inulin, extrakt ze soji (beta- sitosterol 35%), L-carnitin, maca extrakt, pygeum africanum extrakt, chlorella, spirulina, zelený ječmen, kolagen hydrolyzovaný, nikotinamid, oxid zinečnatý, fumaran železnatý, ženšen pravý extrakt, DL-alfa-tokoferol acetát, zelený čaj extrakt, aloe vera extrakt, česnek extrakt, rakytník extrakt, betaglukan, D-pantothenan vápenatý, guarana extrakt, kurkuma extrakt, ginkgo extrakt, koenzym Q10, borůvky ex- trakt, echinacea extrakt, kyselina alfa lipoová, lutein, rutin, acai extrakt, černý pepř extrakt, riboflavin, pyridoxin HCl, thiamin HCl, lactobacillus acidophilus, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin, látka protispékavá: stearan hořečnatý. Neobsahuje laktózu, mléčnou bílkovinu ani lepek.
Není určeno pro děti. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje laktózu, mléčnou bílkovinu ani lepek. Doplněk stravy.

ADVANCE Multi40 muži 90 kapslí

387,00 Kč