0

MARŤÁNCI Imunactiv příchuť mix 90 cucavých tablet

Marťánci jsou komplexem vitaminů a minerálů pro děti ve formě cucavých tablet - malých Marťánků s příchutí jahod, pomeranče a tuti frutti.
Více informací
MARŤÁNCI
Skladem
308,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Marťánci s Imunactivem. Každá tableta obsahuje vitaminy, minerály a další aktivní látky v obecně doporučovaném množství, které jsou nezbytné pro fyziologický růst a vývoj dítěte. Navíc tablety Marťánci obsahují komplex Imunactiv - beta glukan, vitamin C a zinek. Vitamin C a Zinek podporují přirozenou funkci imunitního systému, bioflavonoidy působí jako antioxidanty, zinek podporuje funkci imunitního systému, působí na dobrý dtav kostí, vlasů, nehtů a pokožky. Marťánci jsou obohaceni o xylitol, který dodává tabletám lahodnou chladivou chuť. Příchutí jahod, pomeranče a tuti frutti.
MARŤÁNCI

Parametry

EAN
8596024002899
8596024002899
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Cucavé tablety
Velikost balení
90 ks
Určeno pro
Děti
Věk od
3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
1 tableta denně po jídle, rozpustit v ústech.
  • glukózový sirup, sacharóza, želatina, voda, kyselina L-askorbová, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), Sambucus nigra extrakt, citrát zinečnatý, D-alfa-tokoferyl-acetát, nikotinamid, aroma černý rybíz, koncentráty (černá mrkev – příchuť černý rybíz, spirulina a světlice - příchuť jablko), maltodextrin, kokosový olej, aroma jablko, kyanokobalamin, cholekalciferol, fytomenadion, leštící látka (karnaubský vosk), kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

MARŤÁNCI Imunactiv příchuť...

308,00 Kč