0

SPEKTRUM Gummies Imunita 60 želatinových tablet

Komplex vitaminů a minerálů ve vyváženém poměru s extraktem z echinacey pro podporu imunitních a obranných funkcí. V oblíbené želatinové formě.
Více informací
SPEKTRUM

Velikost balení:

60 ks
120 ks
Skladem
308,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Spektrum ® Gummies pro podporu imunity, je komplex vitaminů a minerálů ve vyváženém poměru obohacený o extrakt z Echinacey (Echinacea purpurea), pro podporu imunitních a obranných funkcí.nÚčinky:n• Echinacea Purpurea byla používána po staletí pro podporu imunity, zejména během období s vyšším výskytem nachlazení. n• Vitaminy C, A, D, B6, B12, kyselina listová a minerály- selen a zinek jsou důležité pro přirozený imunitní systém organismu. nnSpektrum ® Gummies v chutné želatinové formě, usnadňuje každodenní užívání. Můžete si jej vychutnat v příchutích pomeranč, višeň a lesní plody, bez umělých barviv.
SPEKTRUM

Parametry

EAN
8595165279559
8595165279559
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Želatinové tablety
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
1-2 želatinové tablety denně. Nevhodné pro diabetiky.nnNepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Chraňte před slunečním zářením. Používáme pouze přírodní barviva, případná změna barvy želatiny neovlivňuje kvalitu přípravku.
  • glukózový sirup, sacharóza, želatina, voda, kyselina L-askorbová, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; echinacea extrakt, maltodextrin, DL-alfa-tokoferyl acetát, aroma pomeranč a lesní plody, citrát zinečnatý, koncentrát bezu černého (příchuť višeň), nikotinamid, aroma višeň, spirulina (příchuť lesní plody), D-pantothenát vápenatý, extrakt z mrkve a ibišku (příchuť lesní plody), barviva: paprikový extrakt (příchuť pomeranč), medicinální uhlí (příchuť višeň); rostlinný olej (řepkový), chlorid manganatý, retinyl acetát, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, leštící látky: karnaubský vosk, včelí vosk; kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotin, kyanokobalamin
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

SPEKTRUM Gummies Imunita 60...

308,00 Kč