0

VIBOVIT Imunity želé s příchutí černého bezu 50 ks

Vibovit Farma, želé multivitamíny pro děti, obsahují komplex 10 vitamínů a minerálních látek. Vitamíny C, D, B12, zinek a selen podporují normální fungování imunitního systému. Vitamín A a zinek přispívají k udržení normálního stavu zraku. Vitamín D také přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů. Niacin a biotin přispívají k normálnímu fungování nervové soustavy. Selen podporuje normální fungování štítné žlázy. Želé multivitamíny s ovocnou příchutí. Vibovit obsahuje pouze přírodní barviva.

Více informací
VIBOVIT
Skladem
153,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vibovit Imunity, želé multivitaminy pro děti, obsahují komplex 11 vitaminů a minerálů pro zdravou imunitu. Vitamin D přispívá k normální funkci imunitního systému u dětí. Vitaminy C, A, B6, B12, zinek a selen dále podporují správné fungování imunitního systému. Vitamin B6, biotin a niacin přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Vitamin D také přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů. Vitamin A a zinek přispívají k udržení normálního stavu zraku a selen přispívá ke správné činnosti štítné žlázy.

Obsahuje pouze 100% přírodní barviva a aroma.

Skladujte v suchu a temnu při teplotě mezi 15 – 25 °C. Minimální trvanlivost do: viz dno lahvičky. Datum je zároveň označením šarže.

VIBOVIT

Parametry

EAN
8594056563968
8594056563968
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Želé
Velikost balení
50 ks
Určeno pro
Děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Teva
Expirace
9.6.2024
Adresa výrobce
Ostravská 29, 747 70 Opava, Komárov, Česká republika
Děti od 3 do 4 let 1 želé denně. Deti starší 4 let 1-2 želé denně.

https://drive.google.com/file/d/1v7QEhv1-2V8fYjkqgaA0qiBxX0w8sJWB/view?usp=sharing

Glukózový sirup; cukr; voda; vepřová želatina; koncentrovaná pomerančová šťáva; kyselina L-askorbová (vitamin C); regulátor kyselosti: kyselina citronová; koncentrovaná šťáva z černého bezu 0,4%; citran zinečnatý (zinek); DL-alfa-tokoferylacetát (vitamin E); nikotinamid (niacin); rutin; přírodní aroma; retinyl-palmitát (vitamin A); pyridoxin-hydrochlorid (vitamin B6) ; leštící látka: karnaubský vosk; kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová) ; seleničitan sodný (selen); D-biotin (biotin); cholekalciferol (vitamin D); kyanokobalamin (vitamin B12).

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek.

Není určeno pro děti do 3 let.

VIBOVIT Imunity želé s...

153,00 Kč