0

GS Extra Strong Multivitamin 50+ 30 tablet

Doplněk stravy obsahuje komplexní a 100% vyváženou kombinaci vitaminů, minerálů a dalších aktivních látek speciálně přizpůsobených pro osoby starší padesáti let.
Více informací
GS
Skladem
250,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Doplněk stravy obsahuje sibiřský ženšen a ginkgo bilobu pro extra vitalitu a paměť. Navíc s vysokou dávku vitaminu D3 pro podporu imunity a zdravé kosti a zuby.

Sibiřský ženšen

Čertův kořen neboli “sibiřský ženšen” je jedna z nejuctívanějších rostlin asijského kontinentu. Má celkově povzbuzující účinek na organismus. V lidovém léčitelství se začal používat pro schopnost obnovovat energii, povzbuzovat celkové zdraví, zlepšovat paměť a pomáhat přizpůsobit se stresu. Je považován za adaptogen, což znamená, že pomáhá organismu vyrovnat se se stresujícími podmínkami a obnovit tělesnou rovnováhu. Tyto výjimečné účinky ženšenu jsou využívány například u kosmonautů nebo vrcholových sportovců.

Ginkgo biloba

Extrakt z vějířovitých listů ginkgo biloby pomáhá zlepšovat prokrvení mozku i ostatních tkání našeho těla. Podporuje paměť, schopnost soustředit se a další rozumové funkce. Zlepšuje přívod krve do končetin a zajištuje tak tkáním vydatnější přístup živin a možnost odplavení škodlivých látek.

Vitamin D

Vitamin D je důležitý pro správné fungování svalů, kostí a zubů a pomáhá udržet normální hladinu vápníku v krvi. Velký význam má i pro imunitu.

GS

Parametry

EAN
8595693300718
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals

1 tableta denně během jídla a zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě.

Hydrogenfosforečnan vápenatý, plnidla (mikrokrystalická celulóza, kukuřičný škrob, maltodextrin, sodná sůl karboxymethylcelulózy, kyselina vinná, fosforečnan vápenatý), oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, Eleutherococcus senticosus – extrakt z kořene, Ginkgo biloba – extrakt z listů, nikotinamid, potahové látky (hydroxypropylmethylcelulóza, polyvinylalkohol, mastek), protispékavé látky (oxid hořečnatý, stearan hořečnatý), oxid zinečnatý, pantothenan vápenatý, retinol acetát, beta-karoten, cholekalciferol, fytomenadion, thiamin mononitrát, riboflavin, D-alfa-tokoferol acetát, pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin, biotin, kyselina listová, fumaran železnatý, síran manganatý, jodid draselný, pikolinát chromitý, molybdenan sodný, seleničitan sodný, lutein, barvivo (uhličitan vápenatý).
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Poraďte se s lékařem, užíváte-li léky ovlivňující srážení krve. Ginkgo biloba může snižovat krevní srážlivost. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

GS Extra Strong...

250,00 Kč