0

GS Extra Strong Multivitamin 100 tablet

Doplněk stravy. Extra silný multivitamin s unikátním složením pro doplnění důležitých vitaminů a minerálů během celého roku. Obsahuje extra dávku vitaminu C (150 % RVH), lutein, Activin, echinaceu a další aktivní látky.
Více informací
GS

Velikost balení:

100 ks
30 ks
Skladem
456,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Imunita

Imunitní systém je důležitý pro přirozenou ochranu našeho organismu před stresem, škodlivými vlivy životního prostředí a infekcí. Pro jeho správné fungování jsou potřebné především vitaminy C a A, z minerálu pak selen a zinek.

Vitamin C

Odhaduje se, že v celkové spotřebě vitaminů u člověka představuje vitamin C až 80 %. Člověk je odkázán na příjem vitaminu C z potravy, nedokáže si ho totiž sám vytvořit. Zvýšená spotřeba vitaminu C nastává při vyšším zatížení organismu nepříznivými vlivy okolí, v období chřipek, při nachlazení a jiných infekčních onemocnění, při stresu, zvýšené tělesné námaze atd. Zvýšenou spotřebu vitaminu mají zejména kuřáci, těhotné a kojící ženy či lidé žijící ve znečištěném prostředí.

Nervová soustava

Pro správnou činnost nervové soustavy, která řídí veškeré funkce našeho těla, jsou důležité především vitaminy skupiny B, kyselina listová a hořčík.

Srdce a cévy

Srdce a cévy zajištují životně důležitou funkci zásobení všech buněk lidského těla nezbytnými živinami a kyslíkem. Železo, kyselina listová a vitamin B12 jsou zvlášť důležité pro tvorbu červených krvinek, které přenášejí kyslík. Vitamin C a extrakt z vinné révy přispívají k dobrému stavu cév.

Activin

Activin je výtažek ze semen vinné révy, který přispívá k udržování dobrého stavu cév.

Ochrana před volnými radikály

Vlivem znečistěného životního prostředí a ultrafialového záření se v našem organismu tvoří volné radikály. Před jejich působením pomáhají chránit buňky lidského těla tzv. antioxidanty: vitaminy C, E, selen a zinek.

Kosti

Kosti mají důležitou funkci podpory těla, neboť nesou celou jeho váhu. Proto musí být silné a pevné. Hlavní součástí jejich hmoty jsou vápník, hořčík a fosfor.

Kůže, vlasy, nehty

Kůže odráží náš celkový zdravotní stav. Abychom měli krásnou a zdravou kůži, vlasy a nehty, potřebujeme dostatek vitaminů a minerálů. Pro pěknou pokožku, vlasy a nehty jsou důležité především zinek, biotin, beta-karoten a vitaminy A a C.

Vitalita a energie

Vitaminy skupiny B se podílejí na přeměně živin a získávání energie z nich. Na tomto procesu se podílejí i další látky, např. fosfor, hořčík, mangan a jód. Vyvážené množství těchto látek podporuje získávání energie, posiluje pocit svěžesti a pomáhá bojovat proti únavě.

Oči

Pro zdravý zrak je potřebný vitamin A. Umožnuje nám především ostré vidění a vidění za šera.

GS

Parametry

EAN
8595693300602
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
100 ks
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
1 tableta denně během jídla a zapít dostatečným množstvím tekutiny.Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě.
Hydrogenfosforečnan vápenatý, plnidla (mikrokrystalická celulóza, sodná sůl zesíťované karboxymethylcelulózy, maltodextrin, polyvinylpyrrolidon, hydroxypropylmethylcelulóza, xanthanová guma, kyselina vinná), oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, síran železnatý, protispékavé látky (oxid křemičitý, stearan hořečnatý), nikotinamid, oxid zinečnatý, D-alfa-tokoferol acetát, echinacea – extrakt z kořene, extrakt ze semen vinné révy, D-pantothenan vápenatý, beta-karoten, retinol acetát, thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, cyanokobalamin, cholekalciferol, fytomenadion, biotin, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, síran manganatý, chlorid chromitý, glukonan měďnatý, molybdenan sodný, lutein, potahovací látky (hydroxypropylmethylcelulóza, polyvinylalkohol).
Není určeno pro děti do 12 let a pro těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

GS Extra Strong...

456,00 Kč