0

CENTRUM pro ženy 30 tablet

Doplněk stravy obsahující komplex vitamínů, minerálů a stopových prvků. Speciálně navržen pro podporu zdraví žen a nově obsahuje zvýšené množství vitaminu D.
Více informací
CENTRUM

Velikost balení:

90 ks
Skladem
337,00 Kč Vč. DPH

(11,23 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CENTRUM pro ženy 30 tablet

Centrum pro ženy obsahuje vitamíny A, B12, B1, B6, C, K, E, D3, zinek, železo, B2, měď, hořčík, jód, selen, molybden, chrom, fosfor, vápník, niacin a biotin.

  • Vitamin D přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu a k udržení normálního stavu kostí.
  • Biotin a zinek přispívají k udržení normálního stavu vlasů a pokožky, selen přispívá k udržení normálního stavu nehtů.
  • Kyselina listová přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství a také k normální krvetvorbě a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
  • Vápník, vitamin D a vitamin K jsou potřebné pro udržení normálního stavu kostí.
  • Jód podporuje normální činnost štítné žlázy.

Přípravek je bez cukru a je vhodný pro osoby s nesnášenlivostí lepku.

CENTRUM

Parametry

EAN
5054563191687
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pfizer Consumer manufacturing Italy s.r.l. Aprilia
Pfizer Consumer manufacturing Italy s.r.l. Aprilia
1 tableta 1x denně. Zapijte dostatečným množstvím vody.
Hydrogenfosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, plnidla: mikrokrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa, polydextrose; vitamín C (kyselina L-askorbová), protispékavé látky: zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý, talek; fumarát železnatý, vitamín E (DL-alfa- tokoferylacetát), nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, oxid zinečnatý, vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B1 (thiamin-mononitrát), betakaroten, rostlinný olej (kokosový a palmový), síran měďnatý, vitamín A (retinyl-acetát), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, selenan sodný, biotin (D-biotin), vitamin K (fylochinon), vitamín D (cholekalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamin), barviva: košenila, brilantní modř FCF.
Jestliže jste těhotná, poraďte se ohledně užívání s lékařem - doplněk stravy obsahuje vitamín A. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

CENTRUM pro ženy 30 tablet

337,00 Kč