2

VIBOVIT Polar želé multivitamíny s ovocnou příchutí 200 g

Ovocné multivitaminové želé pro děti ve tvaru tučňáka, sněhuláka a vločky. Obsahuje komplex 9 vitaminů a minerálních látek pro podporu normální funkce imunitního systému.
Více informací
VIBOVIT
Skladem
197,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Vitamíny C, D, B12 a minerální látky zinek a selen podporují normální fungování imunitního systému. Zinek přispívá k udržení normálního stavu zraku. Vitamín D působí příznivě na vývoj a stav kostí a zubů. Niacin a biotin podporují správné fungování nervové soustavy. Selen napomáhá normálnímu fungování štítné žlázy.

VIBOVIT

Parametry

EAN
8594056567980
8594056567980
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Želé
Velikost balení
50 ks
Určeno pro
Děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Teva Operation Poland Sp. z o.o.
Děti starší 3 let 1-2 želé denně
Glukózový sirup; cukr; hovězí želatina; voda; vitamín C (kyselina L-askorbová); regulátor kyselosti: kyselina citronová (E330); zinek (glukonan zinečnatý); pomerančový koncentrát; niacin (nikotinamid); vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát); aromata (jablko, třešeň, citron, pomeranč, malina); leštící látka: karnaubský vosk (E903); barviva: měďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů (E141), paprikový extrakt (E160c); koncentrát ze šťávy z fialové mrkve; kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová); selen (seleničitan sodný); biotin (D-biotin); vitamín D (cholekalciferol); vitamín B12 (kyanokobalamin).
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není určeno pro děti do 3 let.

VIBOVIT Polar želé...

197,00 Kč