0

Mixit Vegan Drink - Tmavá čokoláda (20 porcí) 1000 g

Sypká směs na přípravu proteinového nápoje se sladidlem s vysokým obsahem bílkovin
Více informací
Mixit
Brzy skladem
299,00 Kč Vč. DPH

(0,30 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Mixit Vegan Drink - Tmavá čokoláda (20 porcí) 1000 g

20 porcí v tubusu. První veganský Drink Mixit se 42 % rostlinných proteinů a pravým kakaem. Je tu první rostlinná alternativa proteinových Mixit drinků, která vás překvapí jemnou krémovou konzistencí a lahodnou chutí tmavé čokolády. Více než rok jsme experimentovali s poměrem rostlinných složek, abychom se těšili na každý lok. :-) Zvítězila kombinace rýžového, hrachového a sojového proteinu - spojením tří rostlinných složek jsme získali pestřejší aminokyselinové spektrum a vyváženou chuť, kterou jsme podtrhli kvalitním kakaem. Každý nápoj, který připravíte z 50 g mixu, bude obsahovat 21 g kvalitních bílkovin a jen 2,6 g cukru! Vegan Mixit drink jsme osladili přírodními sladidly erytritol a březovým cukrem xylitolem. Pro jemné doslazení jsme použili také kokosový cukr.
Mixit

Parametry

EAN
8595685205366
Velikost balení
1000 g
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Mixit
Do 200 - 250 ml vody nasypte 4 vrchovaté polévkové lžíce (cca 50 g) nápoje a důkladně zamíchejte. Využít můžete náš originální Mixit shaker.
Kakaový prášek, sójový proteinový izolát, erytritol, rýžový protein, hrachový proteinový izolát, kokosový cukr, xylitol. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Může obsahovat stopy lepku, mléka, skořápkových plodů, arašídů a sezamu.

Mixit Vegan Drink - Tmavá...

299,00 Kč