0

PHARMA ACTIV Magnesium + B6 forte 60 tobolek

ÚNAVA – VYČERPÁNÍ – RELAX
Více informací
Pharma Activ
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
413,00 Kč Vč. DPH

(6,88 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PHARMA ACTIV Magnesium + B6 forte 60 tobolek

Lipozomální magnesium/ hořčík má v porovnání s jinými formami vyšší vstřebatelnost. Je to dáno tím, že magnesium je obaleno fosfolipidovými bublinkami tzv. lipozomy. Lipozomální obal chrání magnesium před degradací, umožňuje rychlejší a účinnější vstřebávání, stejně tak lepší přístup do nitra buněk. Hořčík v chelátové formě bisglycinátu má výbornou vstřebatelnost a biologickou dostupnost. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k psychické činnosti. Přispívá k elektrolytické rovnováze, k normálnímu energetickému metabolismu. Hořčík se podílí na procesu dělení buněk, přispívá k normální syntéze bílkovin, činnosti svalů. Hořčík přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů. Vitamín B6 (Pyridoxin hydrochlorid) přispívá k normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Pharma Activ

Parametry

EAN
8594195441066
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pharma Activ
1 toboka 3x denně. Denní dávka bisglycinát hořečnatý (hořčík) 330mg 88%*, Lipozomální hořčík Liposovit-Mg TM (citrát hořečnatý) 45mg 12%*, pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6) 1,5mg 107%*, *% referenční hodnota příjmu.
Bisglycinát hořečnatý (hořčík), Lipozomální hořčík Liposovit-Mg TM (citrát hořečnatý), plnidlo (mikrokrystalická celulóza), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), tobolka HPMC (hydroxypropylmethyl celuloza).
Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu.

PHARMA ACTIV Magnesium + B6...

413,00 Kč