0

BIOAKTIVNÍ Selen+Zinek forte 30 tablet

Vysoká kvalita antioxidačního komplex, obohacený o selen, vitamín C, E, A a B6. Komplex antioxidantů a vitamínů se navzájem podporují, chrání a doplňují.
Více informací
BIOAKTIVNÍ

Velikost balení:

30 ks
60 ks
Skladem
216,00 Kč Vč. DPH

(7,20 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BIOAKTIVNÍ Selen+Zinek forte 30 tablet

Bioaktivní Selen+ Zinek Forte je jedinečný komplex antioxidantů a vitamínů, vzájemně se podporují a chrání. Lze jej užívat jako náhradu vitamínů s beta-karotenem, kterému by se měli vyhnout zejména kuřáci. Tento komplex antioxidantů a vitamínů má nespočet příznívých účinků na lidský organismus. Hlavní z nich jsou: Přispívá k normální funkci imunitního systému, štítné žlázy, dělení buněk, nervové soustavy, normální hladiny testosteronu v krvi. Podporuje normální tvorbu červených krvinek a spermii. Udržuje dobrý stav pokožky, zraku, pleti, zubů, kostí. Snižuje pocit únavy a chrání buňky před oxidačním stresem. Přispívá k normálnímu energetickému metabolizmu. Všechny přípravky Pharma Nord jsou bez lepku a bez laktózy, neobsahují GMO (geneticky modifikované organizmy) ani žádné radioaktivní látky
BIOAKTIVNÍ

Parametry

EAN
5709976038103
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pharma Nord
Bez lepku
Ano
Adresa výrobce
Valčíkova 1149/14, 182 00 Praha, Česká republika

1 tableta denně, užívejte během jídla

  • minerální látka: glukonan zinečnatý, vitamin: kyselina L-askorbová, minerální látka: kvasnice se selenem (SelenoPrecise®* yeast), plnidlo: mikrokrystalická celulóza (E 460), vitaminy: DL-α-tokoferyl-acetát, D-α-tokoferyl-sukcinát, retinyl-acetát, lešticí látka: hydroxypropylmethyl celulóza (E 464); protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin (E 470b), oxid křemičitý (E 551); vitamin: pyridoxin-hydrochlorid; zein (kukuřičný protein); barvivo: oxidy železa (E172).
  • * EP Patent No. 1 478 732 B1.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

BIOAKTIVNÍ Selen+Zinek...

216,00 Kč