0

NUTRICIUS Perfect gold hair 2x90 tablet + Vitamín B12 30 tablet

Doplněk stravy pro krásné vlasy a zdravou pokožku. S vitaminem B12 jako dárek.
Více informací
Nutricius
Brzy skladem
486,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

NUTRICIUS Perfect gold hair 2x90 tablet + Vitamín B12 30 tablet

Přípravek Perfect Hair Gold obsahuje esenciální aminokyselinu L-methionin. Tuto látku lidský organismus nedokáže vytvořit, ale lze ji doplnit potravou. L-methionin je jednou z esenciálních aminokyselin, která se podílí na biosyntéze řady bílkovin. Biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pokožky. Vitamín B12 je důležitý pro správnou činnost nervové soustavy, psychickou činnost a snižuje míru únavy a vyčerpání.
Nutricius

Parametry

EAN
8594169620381
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutricius
Perfect HAIR gold: 1 tableta 3krát denně. Vitamin B12 EXTRA: 1 tableta 1x denně. Dostatečně zapít tekutinou. Nepřekračujte denní dávkování.
Perfect HAIR gold: jedna tableta obsahuje L-methionin 500 mg a biotin 100 ug. Pomocné látky jsou mikrokrystalická celulóza, hydrogenfosforečnan vápenatý, oxid křemičitý a stearan hořečnatý. Vitamin B12 EXTRA: Obsah účinných látek v 1 tabletě: vitamín B12 - 1000mcg = 40 000% RVH (referenční výživová hodnota). Složení: mikrokrystalická celulóza, vitamin B12 (methylcobalamin), stearan hořečnatý, trikřemičitan hořečnatý.
Perfect HAIR gold: Není určeno pro těhotné, kojící ženy a děti do 12 let. Ukládat mimo dosah malých dětí. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Pokud tablety zapáchají po síře, není to na závadu. Dodržujte doporučené dávkování. Vitamin B12 EXTRA: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah malých dětí. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte doporučené dávkování.

NUTRICIUS Perfect gold hair...

486,00 Kč