0

NAMMAN MUAY Thajský krém 100 g

Uvolňuje ztuhlost svalů. Zlepšuje pohyblivost kloubů. Poskytuje úlevu i za těch nejextrémnějších okolností.
Více informací
NAMMAN MUAY
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
385,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Namman Muay, vynalezený téměř před sto lety, je jedním z nejlépe střežených thajských tajemství. Přeloženo z thajštiny: "Namman" znamená mazání a "Muay" znamený box, takže “Namman Muay” znamená mazání pro boxery. Začalo to jako mast, která boxerům pomáhala bojovat déle a ji může použít každý v běžném životě. Mast umožňuje rychleji se regenerovat po fyzické aktivitě a uvolňovat skřípavé klouby. Bylinná receptura vychází z dlouholetého zdokonalovaní. Mezi zásadní složky patří eugenol, jalovcový olej a mentol. Eugenol je to světle žlutá, aromatická olejová kapalina, která funguje jako přírodní anestetikum a lokální antiseptikum. Může být extrahován z některých esenciálních olejů, jako je hřebíčkový olej, muškátový oříšek, skořice, bazalka a bobkový list. Staří Římané a Číňané po staletí používali hřebíček (který obsahuje vysoké množství Eugenolu) k léčbě nepohodlí a zánětu. Esenciální olej z jalovce se získává z rostliny Juniperus communis, která pochází z Evropy a Asie. Pro své léčivé a terapeutické vlastnosti se používá po staletí. Mentol příjemně chladí, zatímco ale nemění teplotu pokožky. Mentol v kombinaci s ostatními látkami vytváří skvělou kombinaci vedoucí ke zmírnění potíží a pocitu komfortu.
NAMMAN MUAY

Parametry

EAN
3830083289996
3830083289996
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
100 g
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Tykhe
Výrobek je určen k péči o tělo při sportovních aktivitách. Aplikujte přípravek na požadované části těla maximálně 2krát denně před a / nebo po sportovních aktivitách.
Aqua, Menthol, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Isopropyl Alcohol, Juniperus Communis Fruit Oil, Camphor, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Triethanolamine, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Methyl Salicylate, Limonene, Eugenol, Linalool, Isoeugenol.
Pouze pro vnější použití. Držte mimo dosah dětí. Není vhodné pro těhotné ženy a kojící matky. Vyhněte se přímému kontaktu produktu se sliznicemi a očima. Nepoužívejte přípravek na poškozenou pokožku. Pokud se na kůži objeví reakce z přecitlivělosti, okamžitě přestaňte přípravek používat a poraďte se s lékařem. Nepožívejte.

NAMMAN MUAY Thajský krém 100 g

385,00 Kč