0

SWISSMEDICUS Koňská mast s konopím chladivá + hřejivá 2x250 ml VÁNOČNÍ BALENÍ

Dárkové balení dvou druhů koňských mastí vhodných k masáži a úlevě při namožených svalech a kloubech.
Více informací
SWISSMEDICUS
Skladem
393,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

SWISSMEDICUS Koňská mast s konopím chladivá 250 ml

Chladivý účinek, konopný extrakt a vhodná masáž přináší skutečnou úlevu při namožených zádech a kloubech, po fyzické zátěží. Gelová konzistence zaručí rychlé vstřebání do pokožky, takže se nemusíte bát, že si umažete své oblečení. Koňská Mast s konopím v sobě ukrývá sílu 25 bylin a konopí. Její součástí je mimo jiné i plod a květ kaštanu koňského, který se osvědčil hlavně v boji s křečovými žilami. Vhodná masáž Koňskou Mastí a chladivý účinek může: Přinést úlevu a osvěžení unavenému svalstvu. Snížit pocit „těžkých nohou“. Podpořit celkovou regeneraci pohybového aparátu. Příznivě působít na celý cévní systém Pravidelné používání ještě zvyšuje účinnost.

SWISSMEDICUS Koňská mast s konopím hřejivá 250 ml

Hřejivý účinek, konopný extrakt a vhodná masáž přináší skutečnou úlevu při namožených zádech a kloubech, před fyzickou zátěží. Mast kombinuje uvolňující účinky silic s příznivým působením extraktů z bylin. Hřejivá verze Koňské masti s konopím působí také jako prevence pro zahřátí pohybového aparátu všech věkových kategorií. Masáž Koňskou Mastí přispívá k: prohřátí svalů a připravě těla na zátěž před výkonem. podpoře celkové regenerace pohybového aparátu. snížení pocitu těžkých a unavených nohou.

SWISSMEDICUS

Parametry

EAN
7640133072449
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbamedicus, s.r.o.
Herbamedicus, s.r.o.
Na čistou pokožku určeného místa vmasírujte tolik gelu, kolik je pokožka schopna absorbovat. Pravidelné používání zvyšuje účinnost.

SWISSMEDICUS Koňská mast s konopím chladivá 250 ml

Konopí, Kostival lékařský, Jalovec obecný, Kaštan koňský, Arnika horská, Borovice lesní, Jedle bělokorá, Kosodřevina, Borůvka, Černý rybíz, Kafr, Měsíček lékařský, Heřmánek pravý, Šišák bajkalský, Tymián obecný, Máta peprná, Levandule lékařská, Vřes obecný, Eukalypt, Třapatka nachová, Citrónový extrakt, Grepový extrakt, Řepík lékařský, Rozmarýna lékařská, Rdesno hadí kořen, Ginkgo biloba.

SWISSMEDICUS Koňská mast s konopím hřejivá 250 ml

Konopí, Kostival lékařský, Jalovec obecný, Kaštan koňský, Arnika horská, Borovice lesní, Jedle bělokorá, Chilli extrakt, Kosodřevina, Skořice, Kafr, Měsíček lékařský, Heřmánek pravý, Šišák bajkalský, Tymián obecný, Máta peprná, Levandule lékařská, Grepový extrakt, Třapatka nachová, Citrónový extrakt, Řepík lékařský, Rozmarýna lékařská, Rdesno hadí kořen, Ginkgo biloba, Černý rybíz, Vřes obecný.

SWISSMEDICUS Koňská mast s...

393,00 Kč