0

EXCIPIAL U Hydrolotio kožní emulze 200 ml

K denní léčbě mírně až středně vysušené pokožky. Mohou používat dospělí, dospívající a děti všech věkových skupin. Přípravek se může používat i v době těhotenství a v období kojení.
Více informací
EXCIPIAL
Skladem
231,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Excipial U Hydrolotio je přípravek určený k ochraně a ošetřování pokožky. Zlepšuje a normalizuje její stav hydratací a tvorbou přirozeného ochranného filmu z lipidů. Tím vyhlazuje její drsný povrch a napomáhá jí udržovat si svou elasticitu a odolnost proti vnějším vlivům.

Excipial U Hydrolotio je vhodný speciálně pro použití k ochraně a ošetřování velkých ploch citlivé nebo mírně podrážděné kůže. Přípravek je určen pro normální až mírně suchý typ kůže. Používá se také při doplňkové místní léčbě kožních onemocnění silně účinnými kožními přípravky, kterou určí lékař (např. za dne Excipial U Hydrolotio, na noc přípravky s obsahem kortikoidů) a při péči o pokožku při doléčování kožních onemocnění.

EXCIPIAL

Parametry

SUKL kód
0241226
EAN
7612076354715
7612076354715
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Emulze
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Galderma
Indikační skupina
Dermatologica
Vždy používejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací. Pokud lékař neurčí jinak, přípravek se nanáší 2 až 3 x denně na postižená místa. Při kombinaci se silně účinnými kožními přípravky určí lékař vhodný léčebný postup, který je nutno dodržovat.
Léčivou látkou je urea. Jeden ml emulze obsahuje urea 20 mg. Dalšími složkami jsou polyhexanid, monohydrát kyseliny citronové, dihydrát natrium-citrátu, dihydrát dinatrium-edetátu, lehký tekutý parafin, ethoxylované triacylglyceroly nasycených kyselin C8-C10, makrogol-2000-monostearát, dimetikon, parfém, čištěná voda.
Přípravek Excipial U Hydrolotio se nemá aplikovat do otevřených ran. V případě výskytu zarudnutí, pocitu pálení kůže, svědění,vyrážky nebo přecitlivělosti se má používaní přerušit. Léčivý přípravek. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

EXCIPIAL U Hydrolotio kožní...

231,00 Kč