0

LOOVARA Lubrikant Long Night Stand 1 litr

Litrový lubrikační gel na vodní bázi Long Night Stand s Aloe vera a praktickým dávkovačem s pumpičkou vás při dlouhých nočních radovánkách nenechá nikdy ve štychu.
Více informací
LOOVARA
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
471,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Lubrikační gel slouží k dodatečnému zvlhčení intimní oblasti při pohlavním styku, pomáhá zabránit mechanickému poranění kůže nebo sliznice, snižuje riziko pronikání patogenů přes poraněná místa. Tento lubrikační gel je zdravotnický prostředek třídy II, a proto je vyroben podle nejvyšších standardů kvality v Evropské unii. Je bezpečný s kondomem a vhodný pro vaginální a anální styk. Jde o lubrikant na vodní bázi je bez oleje a tuku. Je šetrný k pokožce a sliznicím, vhodný pro použití s kondomy. Beze zbytků omyvatelný vodou. Neslouží jako antikoncepce. Neposkytuje žádnou ochranu proti infekcím. Pokud se snažíte otěhotnět, používejte jej střídmě nebo vůbec.
LOOVARA

Parametry

EAN
4059194424112
Velikost balení
1000 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Aplikujte dostatečné množství lubrikantu na intimní partie. V případě potřeby opakujte. Kombinace s kondomem: aplikujte gel na vnější stranu kondomu nasazeného na ztopořený penis.
AQUA, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ALLANTOIN, BENZOIC ACID.
Skladujte v chladu, suchu a chraňte před slunečním zářením. Předem vyzkoušejte přípravek na předloktí a ověřte si případnou alergii. Objeví-li se reakce, přestaňte ihned používat. Uchovejte mimo dosah dětí. Nevhodný ke konzumaci.

LOOVARA Lubrikant Long...

471,00 Kč