0

ALLERGODIL 0,5 mg/ml oční kapky 6 ml

Přípravek Allergodil oční kapky se používá k léčbě alergického zánětu spojivek (alergické konjunktivitidy) a alergického zánětu spojivek a nosní sliznice (alergické rinokonjunktivitidy). Čtěte pozorně příbalový leták.
Více informací
ALLERGODIL
Skladem
199,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek je lék proti alergii. Léčivou látkou je azelastin-hydrochlorid.\n \n Přípravek Allergodil se používá k léčbě alergického zánětu spojivek (alergické konjunktivitidy) a alergického zánětu spojivek a nosní sliznice (alergické rinokonjunktivitidy). \n Tato alergická onemocnění se vyskytují v určitých ročních obdobích (např. alergie na pyly, které se někdy říká senná rýma), nebo celoročně (např. alergie na roztoče domácího prachu nebo na psí a kočičí srst). \n \n Projevují se zarudnutím, svěděním nebo slzením očí, někdy společně s kýcháním nebo s vodnatým výtokem z nosu, svěděním v nose nebo pocitem ucpaného nosu. \n Přípravek Allergodil je určen k léčbě těchto příznaků.\n Přípravek je určen dospělým, dospívajícím a dětem od 4 let.
ALLERGODIL

Parametry

SUKL název
ALLERGODIL 0,5MG/ML OPH GTT SOL 6ML
SUKL kód
0266407
EAN
4019338600611
4019338600611
Cesta podání
Oční
Léková forma
Kapky
Velikost balení
6 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 4 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Meda Pharma GmbH
Indikační skupina
Ophthalmologica
Obvyklé dávkování pro dospělé a děti od 4 let je jedna kapka do každého oka dvakrát denně. V obdobích těžkých obtíží lze dávkování zvýšit na jednu kapku do každého oka čtyřikrát denně. V závažnějších případech je možno podávat jednu kapku do každého oka 4krát denně.
Léčivou látkou je: azelastini hydrochloridum. Oční kapky obsahují azelastini hydrochloridum 3,0 mg (0,05%) v 6 ml roztoku. Jedna kapka obsahuje azelastini hydrochloridum 0,015 mg. Pomocnými látkami jsou: benzalkonium-chlorid, dihydrát dinatrium edetátu, hypromelosa 2910, krystalizující sorbitol 70%, roztok hydroxidu sodného 1 mol/l, voda na injekci.

ALLERGODIL 0,5 mg/ml oční...

199,00 Kč