0

WALMARK Železo 20 mg comple 30 tablet

Jedinečná kombinace železa a komplexu vitaminů a minerálů pro tvorbu krve.n Železo, vitamin B 12 a kyselina listová přispívají k normální tvorbě červených krvninek a snížení únavy a vyčerpání.n Vhodné především pro dárce krve.
Více informací
WALMARK
Skladem
156,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Železo je nezbytnou složkou hemoglobinu v červených krvinkách a společně s vitaminem B12 je důležité pro normální tvorbu červených krvinek a pro podporu energie.nÚčinky hlavních složek: Železo, vitamin B12 a kyselina listová přispívají ke snížení únavy a vyčerpání a k normální tvorbě červených krvinek. Železo podporuje normální tvorbu hemoglobinu a přenos kyslíku v těle. Kyselina listová přispívá ke správné tvorbě krve. Vitamin C přispívá k normálnímu vstřebávání železa. Hořčík je nezbytný pro správnou rovnováhu elektrolytů. Železo, selen, vitamin B12, vitamin C a kyselina listová podporují imunitní systém. itaminy C a E, selen a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Walmark Železo 20 mg COMPLEX: Unikátní kombinace železa s doplňkovými vitaminy a minerály. Složení vyvinuté pro dárce krve k doplnění železa na podporu rychlejší regenerace krve po darování. Dobře vstřebatelný organický zdroj železa. Vhodné pro těhotné a kojící ženy nebo ženy v plodném věku. Denní dávka v jedné tabletě. Vyrobeno držitelem certifikátu GMP.
WALMARK

Parametry

EAN
8596024014526
8596024014526
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
1 tableta denně, přednostně na lačno, zapít tekutinou. Pro maximální podporu užívejte denně.
  • vitamin C, vitamin E, vitamin B12, kyselina listová, železo, hořčík, zinek, selen, oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, látky protispékavé (celulóza, talek), fumarát železnatý, glukonát zinečnatý, DL-alfatokoferylacetát, kvasnice obohacené selenem, stabilizátory (hydroxypropyl methylcelulóza, stearát hořečnatý), barviva (oxid titaničitý, brilantní modř), světlicový koncentrát, trigylceridy, kyanokobalamin, kyselina pteroylmonoglutamová
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Železo 20 mg comple...

156,00 Kč